Hvordan å koble opp en bærbar PC LCD

April 9

Hvordan å koble opp en bærbar PC LCD

En laptop LCD-panel kan funksjonsfeil på grunn av problemer med komponenter utgjør skjermenheten. LCD er oftest på grunn av feil for tilbake lys eller inverter, begge kan være fast å berge LCD-skjermen. Hvis problemet ligger hos selve, eller hvis skjermen er sprukket, er imidlertid den eneste måten å reparere det å installere en ny LCD-skjerm.

Instruksjoner

1 Slå av datamaskinen, Koble strømledningen fra AC-strømforsyningen og ta ut batteriet fra enheten. Snu datamaskinen og fjerner plast skallet dekker batteriet. Heve en ende av batteriet og fjerne den fra kaien.

2 Fjern skruene fra plast rammen rundt LCDskjermen, kjent som bezel. Nøyaktige antall og plassering av skruer kan variere fra one laptop. i noen modeller er skruene til side, mens i andre, det er ingen skruer. Se brukerhåndoken for noen instruksjoner om å ta fra hverandre skjermenheten. Du kan ha å lirke åpne liten gummiknotter skjuler skruene. Lagre alle skruer og pads trygt.

3 Dra rammen fra hverandre. Plasser en flat implementere mellom plast rammen og skjermen, og tvinge den forsiktig langs kantene av skjermen å frigjøre rammen. Enkelte bærbare datamaskiner kan ha flere låsemekanismen, bortsett fra skruer, som holder det bezel og LCDskjermen sammen. Føle deg rundt kantene til å finne og gratis låser. LCD-panelet vises i en metallramme, med ryggen festet til den bærbare maskinens plastikk skall når rammen fjernes fullstendig fra datamaskinen.

4 Angre kabler koble LCD-panelet til hovedkortet og inverter. Videokabel, en tynn, flat bånd, går fra baksiden av LCD-panelet til hovedkortet og er vanligvis teipet til panelet. Fjern båndet og koble enden fra LCD-panelet. Koble fra strømkabelen knyttet til inverter og LCD-panelet.

5 Fjerne LCD-panelet ved å skyve det av bærbare. Installere erstatning LCD-panelet på nøyaktig samme måte; Skyv skjermen så langt som det går, skru den til metallramme og koble video- og strøm kabler.

6 Starte opp bærbare å sjekke om den nye LCD-skjermen fungerer. Dobbeltsjekk tilkoblinger hvis du ikke får et videosignal. Montere skjermenheten.

Tips og advarsler

  • Sikre at du får en erstatning LCD-skjerm som er garantert å passe. Se produsentens varenummer på en etikett på baksiden av LCD-skjermen, og kjøpe en ny skjerm fra pålitelige leverandør.
  • Ikke forsøk å demontere datamaskinen hvis det er fortsatt innenfor garantiperioden. Nesten alle produsenter vil annullere garantien hvis enheten er demonteres av noen bortsett fra sin teknikere.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com