Hvordan sette opp en Live Webcast

July 18

Hvordan sette opp en Live Webcast

Kringkasting er en rimelig løsning til streaming innhold på Internett for de som ikke kan delta presentasjonen i person. Bedrifter kan bruke webcaster med selgere som er spredt over hele landet i et møte avholdt ved selskapets hovedkontor. Eller kirker kan bruke live webcasting for å tillate medlemmer på forskjellige studiestedene til å lytte til en preken som er gitt direkte. Med litt forberedelse og de riktige verktøyene, kan du slå ditt neste arrangement i en live webcast på et blunk.

Instruksjoner

Hvordan sette opp en Live Webcast

1 Bruke speedtest.net eller et lignende nettsted å identifisere nedlasting og opplastingshastighet, som er gitt i megabit, på Internett-tilkoblingen. Det er vanlig for opplastingshastighet mindre enn din dataoverføre fart (i.e. 12 MB nedlasting, 1,5 MB sende). Konsekvent opplastingshastighet er viktig når du presenterer din levende webcast.

2 Kontroller at du har tilstrekkelig opplastingshastighet på din internettforbindelse for live webcasting. Minst 10 MB per sekund er nødvendig for webcasting presentasjoner overfører på 500 KB per sekund vises ubrutt 20 seere.

3 Finn ut hvilken tilkoblingshastighet din video strømmen er kodet for og optimalisere den for visning av bestemte brukere. Hvis flertallet av brukerne koble til må Internett med et 56K modem, video kodes 37 kB per sekund for dem å vise webcast uten avbrudd; DSL og modemtilkoblinger kan kodes på 300 KB per sekund. Hvis du har brukere som kobler både hastighet, kod videoen for lavere hastighet og alle seere vil kunne se uten avbrudd.

4 Slå på video og lyd fange enhet på datamaskinen, for eksempel et webkamera. Lese egenskapene for enheten ved å velge dem fra menyalternativer på datamaskinen å sikre at den er kompatibel med Windows Media koding programvare.

5 Last ned Windows Media encoder fra Microsofts Last ned Windows Media nettsted og installere det på datamaskinen (Ref. 4). Hvile din computer når du blir spurt og åpner Windows Media Encoder. Fra den nye økten veiviseren, velg "Broadcast en live hendelse" og klikk "OK".

6 Velg video- og innspillingsenheten som du vil streame innhold i rullegardinmenyen og velg "Neste". Velg "Trekk fra koderen" og klikk "Neste". Angi "8080" i feltet for HTTP-port og klikk "Neste". Merk av i boksen med den totale bithastigheten som passer din seernes langsomste tilkoblingshastigheten (dvs. Hvis du har seerne koble % ^ K og DSL, velge 56K så seere på begge hastigheter kan se innhold) fra alternativene presentert i Encoder og klikk "Finish." Når du er klar til å streame innholdet og starte presentasjonen, klikker du "Start koding" på toppen av koderen vinduet.

Tips og advarsler

  • Du kan utføre en test før faktisk prøver en webcast som folk regner med visning.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com