Slik konverterer MTS til MP4

May 26

MTS video format, kjent som "AVCHD," er en høy-definisjon (HD) video formatter basert på vanlige DVD-formatet, MPEG-2. Noen selskaper, inkludert Panasonic og Sony, produsere HD-videokameraer som lagrer høy oppløsning videoklipp i MTS-format. De sender vanligvis programvare med kameraer som lar deg se filmer fra enhetene på PCen. Men hvis du vil dele videoer fra HD-videokamera med andre, bør du konvertere dem til et format som er gjenkjennelig på de fleste datamaskiner. Du kan konvertere MTS video-filer til MP4, som er kompatibel med nesten alle mediespillere og operativsystemer.

Instruksjoner

Importere Video fra videokameraet

1 Slå av videokameraet. Åpne porten dekselet, så sett den lille enden av USB-kabelen til porten på kameraet. Koble den store, flate enden av kabelen til en tilgjengelig USB-port på datamaskinen.

2 Slå på videokameraet, og deretter angi velgeren bytte til "On" eller "Stand By," eventuelt til kameraet. Vent et sekund eller to for Windows for å oppdage videokameraets minnekort, og enheten konfigureres som en flyttbar lagringsenhet. Når Windows har fullført installasjonen av minnet, vises et lite bekreftelsesvindu nederst på skjermen. Merk – Hvis "Autokjør"-vinduet vises, følger den skjermen kopiere videoklipp fra videokameraet til datamaskinen.

3 Klikk "Start" Hvis "Autokjør"-vinduet ikke vises etter at du koble videokameraet til PC, deretter "Datamaskin". Dobbeltklikk kjøreturen brevet bestemt av Windows til minnekortet videokamera.

4 Merk videofilene du vil overføre fra minnekortet videokamera til PCen. Når du velger filmfilene, trykk "Ctrl" og "C" for å kopiere dem til utklippstavlen.

5 Åpne mappen i Windows Utforsker der du vil lagre video filer fra videokameraet. Trykk "Ctrl" og "V" for å lime inn filene til mappen.

Konvertere videoer til MP4-Format

6 Gå til et nettsted som tilbyr gratis programmer som konverterer MTS filer fra videokameraet til MP4 og andre formater. FreeVideoTool.com og Download.com er to slike områder. Last ned installasjonsfilen og lagrer den i en mappe på datamaskinen.

7 Klikk "Start" og deretter "Datamaskin". Åpne mappen der du lagret installasjonsfilen for konverteringsprogrammet. Dobbeltklikk installasjonsfilen, deretter følger den på skjermen instruksjonene for å fullføre installasjonen av konverteringsprogrammet. Gjenstarte din PC hvis bedt om.

8 Lansere nyinstallerte video konvertering program på datamaskinen. Klikk "Fil" eller "Import" på verktøylinjen. Bruk utforskervinduet for å navigere i videoklippet du importerte fra videokameraet. Klikk og velg importert videoklipp og deretter "Åpne".

9 Klikk "Save As," "Output Format" eller "Output Type" rullegardinlisten alternativ i programvinduet, og velg "MP4" som videoutgang format.

10 Klikk "File" og deretter "Lagre som" på menylinjen. Skriv inn et filnavn for den nye videoen i "Lagre som" eller "Ny Video navn"-feltet, og klikk "Lagre" eller "OK."

11 Klikk på "Konverter", "Konvertere Video" eller "Start"-knappen. Vent til programmet konvertere filen du importerte fra videokameraet til MP4-format. Konverteringsprosessen kan ta noen minutter eller et par timer, avhengig av størrelsen og lengden på MTS filmen arkiv du overført fra videokameraet.

12 Avslutt konverteringsprogrammet når prosessen er fullført.

Tips og advarsler

  • Hvis MTS filene på videokameraet er relativt liten i filstørrelse og lengde, konvertere dem med et gratis online konvertering nettsted i stedet for nedlasting av et tredjepartsprogram. Ikke alle online omdanne nettsteder kan konvertere MTS filer, men ConvertFiles.com gjør en rimelig god jobb med å konvertere kort MTS videoer, og det er gratis å bruke.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com