Fordelene med Full dekning Bilforsikring

April 20

Drivere betaler for bilforsikring med forutsetningen at hvis noe skulle skje til bilen, forsikringsselskapet vil hjelpe dem til å betale for den. Dessverre, det er mange scenarier som ikke dekkes av konvensjonell Bilforsikring som kan resultere i heftig reparasjonskostnader som kommer rett ut av lommen. En måte å unngå dette er ved å kjøpe full dekning Bilforsikring.

Identifikasjon

Full dekning bil forsikring er en ekstra type kjøretøy dekning som brukes sammen med tradisjonell forsikring. Mens standard forsikring dekker skader til et kjøretøy som flytter kollisjoner (samt kjøretøyet tyveri), dekker full dekning forsikring stort sett alt annet som kan skade en bil. Den viktigste fordelen med full dekning forsikring er slik at du er mer sannsynlig å være dekket når innlevering krav for skader forårsaket til kjøretøyet.

Funksjonen

Mens begrepet antyder at drivere vil være fullt dekket uansett hva omstendighetene, er dette ikke helt sant. Bestemt full dekning regler kan variere, men de pleier å dekke ikke-kollisjon bilen skade som skyldes brann, oversvømmelse, naturkreftene (hagl, is og snø), dyr, hærverk og "Handlinger av Gud," som et tre som faller på en bil.

Ekstra fordeler

En annen fordel med full dekning Bilforsikring er refusjon for varer stjålet fra i bilen. Under tradisjonell Bilforsikring dekkes ikke varer stjålet fra bilen. Full dekningsplaner tillater driverne å sikre sine eiendeler til et gitt tidsintervall. For eksempel vil en full dekningsplan med 10.000 tyveri dekning betale den totale markedsverdien av eiendeler stjålet, opptil nok 10 000.

Betraktninger

Om fordelene med full dekning Bilforsikring kan være betydelige, kan ikke fordelene oppveier den ekstra kostnaden for slike planer. Legge til en full dekning politikk i bilen kommer med økt månedlig premie. I det lange løp, kan den ekstra kostnaden være kostnadseffektive når det gjelder tid til å gjøre et krav. Men for de som har en lav risiko for å møte Kjøretøyskade været eller hærverk, kan dekningen ikke være nødvendig.

Ekspert innsikt

Full dekning Bilforsikring er mest gunstig for folk som eier en ny eller dyre bil. Dette er fordi driveren ansikter betydelig høyere reparasjonskostnader skulle oppstå skade på bilen. Det skal også bemerket Finansieringsselskaper at lease eller finans kjøretøy kan kreve føreren å bære full dekning forsikring.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com