Koble en Evo til høyttalere for å få god kvalitet

June 21

Koble en Evo til høyttalere for å få god kvalitet

HTC Evo telefonen har sterk multimedia bona fides. Mellom sine storskjerm, kamera med høy oppløsning, HDMI jack og støtte for Bluetooth Avansert Hørlig profiler, er det en perfekt enhet for å spille tilbake lyd og video. Men som med de fleste telefoner, betyr dens liten størrelse at lyden kvalitet fra innebygde høyttalere er langt fra optimal. Bruke Evo med eksterne høyttalere løser imidlertid dette problemet.

Mini Jack høyttalere

Den enkleste måten å koble høyttalerne til Evo er gjennom sin 3,5 mm hodetelefonkontakt. PC-høyttalere og andre små forsterket høyttalersystemer har den samme mini pluggen som hodetelefoner og kan være direkte koblet til hodetelefonutgangen. Mens noen av disse høyttalerne er små og dyrt, kan du også kjøpe relativt høy kvalitet enheter som kan lik liten hjem stereoanlegg.

Tradisjonelle stereohøyttalere

Hvis du har en hjem stereoplaten system med analoge innganger, kan en linje ut-kabel bli Evo en stereo komponent. En kabel som har en stereo 3,5 mm plugg på den ene enden og to phono-pluggen kontakter i den andre enden kan du koble din Evo til stereoanlegget som du vil koble en CD-spiller eller kassettspiller. Dette lar deg dra nytte av eksisterende forsterkeren eller mottakeren og høyttalerne eksisterende.

Bluetooth-høyttalere

Evo 4G inkluderer støtte for de Bluetooth Avansert Hørlig distribusjon profil--A2DP - og kan arbeide med stereo Bluetooth-headset. I tillegg til hodetelefoner, kan Evo også kobles til Bluetooth-kompatible høyttalere og lydenheter. Enten du bruker den for å lytte til musikk over en bil Hørlig system eller du kobler til et sett med selvstendig høyttalere, lar Bluetooth deg trådløst lytte til din Evo. Husk, skjønt, at Bluetooth innebærer noen kompromiss i lydkvalitet sammenlignet med andre tilkoblingstyper.

HDMI-kontakter

Hvis du planlegger å bruke Evo med høyttalere for å ha bedre lyd når ser video, kan du også bruke sin tilkobling. Når du kobler din Evo til en TV, skjerm eller projektor via mini-HDMI-porten på den nedre kanten, sender både lyd- og videosignaler. Dessverre sender Evo bare lysbildefremvisninger og videoer fra dens innebygde spilleren over havnen, skjønt, hvis du legger til ekstra programvare.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com