Hvordan erstatte en sveiv stillingsføleren

December 2

Sveiv stillingsføleren sanser et signal via en pick-up coil. Den har en magnet, coil og et åk. CPS er vanligvis montert i nærheten Veivaksel skivene. Det er en magnet på baksiden av den Veivaksel skivene. Som magneten på skivene passerer magneten på sensoren, genererer det en puls, som leses av bilens datamaskin (EFM). CPS forteller datamaskinen hvor motoren er avfyring. Hvis det er skyte galt, noen nyere datamaskiner har en "halte hjem"-modus, der datamaskinen holder motoren kjører, men dårlig, helt til du deaktiverer bilen.

Instruksjoner

• Unbolt to beholde boltene holder stillingsføleren Veivaksel på blokken.

• Koble fra sensoren fra ledningsnett. Snapin-plugg for ledninger sele pluggen har to tangs på plugg selv som får presset i mens støpselet trekkes. Andre kan ha to tangs sensor som bli pried fra pluggen mens du trekker støpselet ut, avhengig av året, lage og modell av bilen.

• Løft stillingsføleren Veivaksel opp og fra blokken. Matche det opp med det ny ettall å sørge for at det er det samme, inkludert pluggen. Skyv forsiktig CPS på plass. Skru boltene beholde gjennom skruehull i sensoren og i blokken. Skru fast, men ikke over trekk (ikke skru ned på bolt, de rettferdig nød å være tettsittende), som du kan skade sensoren.

• Koble sensoren plug til sensoren. Kontroller at tangs smetter på plass.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com