Hva gjør en bil en sportsbil?

December 5

Hva gjør en bil en sportsbil?

Det kan hevdes at en ekte sportsbil er noe som rir lav, kjører fort, sitteplasser bare to personer og gjør du føler deg yngre. ConsumerReports.org godtar disse bilene er fullpakket med morsomme i motsetning til praktiske. En vanlig misforståelse, ifølge MSN Autos, er imidlertid at alle sportsbiler er kraftige og koste en formue. Mens dette er sant for de fleste, er det ikke sant for alle. Faktum er, sportsbiler varierer hestekrefter, brødtekststil, størrelse og pris.

Hastighet retningslinjer

Sportsbil sjåfører har en "need for speed."

Hvor rask bil kan akselerere er en av de største "wow" faktorene for å bestemme om du har en sportsbil på hendene. Nocafta.org, en en dedikert Ferrari nettsted, sier den raskeste sportsbilen dag (fra April 2010) 2002 Ferrari Enzo. Enzo kan akselerere fra 0 til 60 mph bare 2,6 sekunder. Hjelpe hastigheten på sportsbiler er deres strømlinjeformet design, som ikke er bare der for utseende. Funksjoner som et lite kroppen bidrar til ytelsen og hjelpe jekke opp hastigheten. Aerodynamikken av styling (avrundet eller buede linjer) gjør det enklere å håndtere ved høye hastigheter, i krappe svinger også. En sportsbil er også lett, slik at det å gå raskere.

Drivverk

Nyere girkasser gir valg og makt.

ConsumerReports.org viser drivverket som en annen viktig vurdering av en sportsbil. Dette er delen av bilen som kombinerer motoren med girkasse. Ifølge Gary Godwin av Godwin motorer, manuell girkasse eller girstangen pleide å være preferanse fordi driveren følte mer i kontroll. Dagens sportsbil entusiast kan også velge automatisk eller sekvensiell girkasser. Sekvensiell girkasser krever ingen grep, bare skiftende. Makt er ikke kompromittert.

Motortyper

Souped opp motorer gir drivere spenning.

Sportsbiler kan også inneholde V-6 eller V8-motorer. Det store volumet av seks sylinderen kan maker å injisere dem med mer hestekrefter og dreiemoment. Største sports biler er utstyrt med V-8s, som gjør akselerasjon uanstrengt, bidra til ekstremt rask stående starter og evne til å nå topp hastighet. Ulempene med en V-8 er tyngde av bilen, som påvirker håndtering og også tilsvarer redusere gass kjørelengde.

Prisen poeng

Prisene kjøre gamut i sportsbil verden.

En sportsbil kan koste så lite som $20.000 for en 170 hestekrefter motor som lille to-seters Mazda MX-5, eller du kan blåse opp lommeboken og motorvei med en $ 85 000 2008 SRT-10 Dodge Viper, som har en 600-pluss-hestekrefter motor. Forskjellene i rimelig og hastigheten på disse to biler er åpenbar, men begge fortsatt er klassifiserte som sportsbiler.

Sikkerhetsutstyr

Sikkerhetsstandarder fortsette å forbedre med sportsbiler.

Ifølge-ConsumerReports.org har alle nye sports biler standard venstre og høyre kollisjonsputer, fanget og skulder belter, anti-Lock bremser og elektronisk stabiliseringsprogram kontroll. Husk totale sikkerhetsnivået for noen sportsbil er direkte proporsjonal størrelse.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com