Hvordan legge til tekst i en bildet i PhotoShop CS2

November 5

Kanskje du vil lage en plakat med et bilde du har opprettet, eller kanskje du vil legge til et navn og året mot et digitalt bilde før du skriver den ut. Du kan også inkludere et tilbud eller noen beskrivende ord på et bilde for å gjøre det til kunst, et kort eller webgrafikk. Uansett årsak trenger du å vite hvordan å legge til tekst i et PhotoShop-bilde.

Instruksjoner

1 Åpne din digital fotografi i PhotoShop CS2. Velg "File", deretter "åpne" eller klikk "Ctrl + O". Velg bildet du ønsker.

2 Velg "Text"-verktøyet. Den enkleste måten å gjøre dette er å bare klikke på "T"-tasten på tastaturet. Dette åpner en tekstboks i et nytt lag.

3 Tilordne de ønskede attributtene til teksten. På toppen av skjermen, vil du se en rekke alternativer du kan bruke til å tilpasse teksten. Før du begynner faktisk å skrive teksten, velger du skrift, skriftstørrelse, farge, stil og andre tekstattributtene du vil bruke. Velg justeringsalternativet du vil bruke for teksten, enten som stå linje, rett linje eller begrunnet. Skriv inn teksten du vil plassere på bildet.

4 Flytte teksten der du vil ha den på fotografiet. Klikk på "Flytt"-verktøyet eller klikk på "V" på tastaturet til å velge "Flytt"-verktøyet. Deretter bruke musen til venstre klikk, hold og flytte teksten til ønsket plassering.

5 Gjenta trinn 2, 3 og 4 etter behov. Hvis du vil opprette teksten skal flyte inn i flere områder av bildet, vil du opprette en ny tekstboks for hver så noen endringer eller endringer vil være lett å gjøre.

6 Lagre filen PhotoShop CS2 slik at du kan redigere teksten senere om nødvendig. Velg "File" og deretter "Lagre som" eller klikk på "Ctrl + Alt + S." Navnet på filen med ønsket navn og lagre den i mappen ønsket. Pass på at du bruker filformatet "PhotoShop". Dette vil lagre dokumentet i separate lag, slik at du kan redigere et lag ønsket raskt og enkelt på et senere tidspunkt.

7 Flat bildet. Dette fletter lag av fotografiet sammen slik at det er bare ett lag og filstørrelsen er mye mindre. Velg "lag", så "Flat bildet."

8 Lagre det endelige bildet som en digital foto fil. Velg "File" og deretter "Lagre som" eller klikk på "Ctrl + Alt + S." Navnet på filen med ønsket navn og lagre den i mappen ønsket. Sikker på at du bruker "JPEG," "TIFF" eller andre bildet filformat være ønsket.

Tips og advarsler

  • Det er enkelt å redigere tekst på et bilde når du oppretter en ny tekstboks på et nytt lag for hvert nye avsnitt eller "tekstavsnitt".
  • Det er lurt å bruke tekst i bildet på sin maksimale størrelse og lagre den. Du kan alltid gjøre en mindre ut av bildet, men du kan ikke oppskalere bildet med god utskriftsresultatene.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com