Hvordan å rehabilitere batterier

December 25

Hvordan å rehabilitere batterier

Reparasjon brukte batterier øker batterilevetiden. Prosessen med reparasjon slettes minne effekten, som gjør det vanskelig å akseptere og holde på en full lading. Reparasjon batteriene er en veldig enkel prosess. Lære å rehabilitere utarmet batteriene riktig er en verdifull kompetanse som kan spare deg mye penger.

Instruksjoner

• Plass gamle batteriene i øvelsen. Aktivere drill og la den kjøre til det stopper, som når batteriene er drenert. Dette kalles lossing batteriet. Et batteri som ikke er helt utladet vil ikke kunne være riktig overhalt. At batteriene til å hvile i noen minutter. Aktivere av drill; Det kan fungere kort på grunn av reststrøm på batteriene. Gjenta til øvelsen ikke vil fungere; batteriene er nå helt utladet.

• Koble batteriladeren i en stikkontakt. Plass brukte batterier i batteriladeren. Husk å koble den negative siden av batteriene med negative merking på batteriladeren. Gjør det samme for den positive siden av batterier, slik at de justeres med positiv merkingen på batteriladeren.

• Trykk kostnad på batteriladeren. Tillate å lade batteriene. LED-indikatoren blir grønn, signalisering batteriene er fulladet. Du må gjenta istandsetting prosessen for noen batterier et par ganger i orden for dem å være fullstendig overhalt.

• Gjenta denne prosessen en gang i måneden for å opprettholde batteriene.

Tips og advarsler

  • Gjør ikke brukte batterier som er rustne, lekke eller korrodert. Kast dem umiddelbart.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com