Hvordan å synkronisere musikk til iPod bruke Synkroniseringssenter

August 20

Hvordan å synkronisere musikk til iPod bruke Synkroniseringssenter

Windows Vista har gjort laste ned musikk til Apple iPod med klikkehjulet enda enklere med forhåndsinstallerte synkroniseringssenteret. Synkroniseringssenteret automatisk oppdager kompatible enheter, som iPod klikkehjulet, og viser tilgjengelige musikken. Videoer og bilder synkroniseres også til iPod med synkroniseringssenteret. I noen få enkle trinn, er musikken synkronisert og lagret i iPod slik at du kan ta dine favorittsanger overalt.

Instruksjoner

• Koble iPod til datamaskinen med USB-ledningen. Normalt gjenkjenner synkroniseringssenteret enheten automatisk.

• Åpne "Start"-menyen hvis din Synkroniseringssenter ikke åpnes automatisk. Venstre-klikk på "Alle programmer". Bla til "Tilbehør" er uthevet og velg med en annen venstre. Bla nedover, markere "Sync Center", og klikk for å åpne Synkroniseringssenter dashbordet.

• Kontroller iPod er oppført under "Sette opp nytt synkroniseringspartnerskap" på venstre side av Synkroniseringssenter dashbordet. Hvis enheten ikke er oppført, er Apple iPod-versjonen ikke kompatibel med vinduet Synkroniseringssenter.

• Merk og klikk enhetens navn i "Vis synkroniseringspartnerskap." Klikk "Sync oppsett" på venstre verktøylinjen. Dette lar deg angi innstillinger for iPod og synkronisering alternativer. Angi innstillingen til "Double Sync." Dette betyr bare iPod-gjeldende musikk vil bli plassert i den delte mappen i din Synkroniseringssenter å sikkerhetskopiere musikk.

• Venstreklikk på "Delte mappen" vise tilgjengelige musikk. Merk av for sangene du vil synkronisere med iPod. Kontroller at enheten er fortsatt valgt i rullegardinmenyen «Vis synkroniseringspartnerskap».

• Starte synkroniseringen. Klikk "Sync" alternativene på venstre verktøylinjen. Utvalgte sanger lastes nå på iPod. En anmeldelse vindu vil bekrefte synkroniseringen er fullført. Problemer med synkronisering iPod vises i "Vis synkroniseringskonflikter."

Tips og advarsler

  • IPod installeres med Windows Mobile Device Center programvare før en synkronisering med synkroniseringssenteret. Koble iPoden til datamaskinen med USB-ledningen for første gang synkroniseres automatisk med enheten sentrum.
  • Ulike fabrikater og modeller av iPod kanskje ikke er kompatibelt med Windows Vista Synkroniseringssenter.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com