Hvordan lese en Buick VIN

April 3

Alle kjøretøy som er produsert for salg i USA har en unik VIN (Vehicle Identification Number). VIN bidrar til å gi informasjon til Institutt for motorkjøretøyer og potensielle bilkjøpere storulykker og bilen eierskap. Det hjelper også for å avskrekke tyveriet. VIN er funnet på en liten metallplate knyttet til førerens side oversikten i vinduet. Å vite hvordan å lese VIN kan bidra til å gi informasjon om din Buick.

Instruksjoner

• Finn din Buick VIN. Det bør være på lavere førerens side av dashbordet, i nærheten av frontruten.

• Identifisere første tegn, som identifiserer landet produksjon. For de fleste Buick-modeller, vil dette være "1" eller "4" for USA. Andre og tredje tegnene representerer produsenten og gjøre eller divisjon, henholdsvis. For din Buick, 2 tegnet "G" for General Motors og det tredje tegnet er "4" for Buick.

• Se på fjerde åtte tegn på VIN. Dette er beskrivelsen kjøretøy og gir spesifikk informasjon om bilen. Det varierer fra produsent til produsent. For GM biler, fjerde tegnet representerer serien beskrivelsen og varierer etter modell. Noen populære Buick eksempler er "N" for Skylark, "A" for århundre, "H" for LeSabre og "G" for Regal. De gjenværende fire tallene i delen kjøretøy descriptor varierer, men generelt omfatter trim/alternativ nivå, kropp, tilbakeholdenhet systemet og motortype. Det niende tegnet er et sjekknummer og brukes internt til å unngå duplisering av VIN tall.

• Finn det tiende tegnet i VIN. Dette representerer Årsmodell, begynner med "A" i 1980 og bytter til antall "1" i 2001 (enkelte bokstaver hoppes). Det ellevte tegnet representerer anlegget der Buick ble produsert. Det er mange, men flere vanlige inkluderer "M" for Lansing, "P" for Pontiac og "H" for Flint. De resterende åtte tegnene i VIN representerer serienummeret unikt kjøretøy, basert på når den rullet av samlebåndet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com