Hvordan får jeg flere hestekrefter på en Mopar 383?

January 8

Hvordan får jeg flere hestekrefter på en Mopar 383?

MOPAR 383 store blokken er et traust motoren fra fabrikken. Men kan noen ytelse oppgraderinger virkelig gjøre en forskjell. 383 er kjent for å være en rask turtall motor, i motsetning til motparten 440, som har mer av en langsom klatring turtallsområde når på lager. For bare noen få hundre dollar, kan Mopar 383 stor blokk motoren være en reell screamer med masse hestekrefter.

Drivstoff levering

Inntaket manifold og forgasseren er et godt sted å begynne når hestekrefter til Mopar 383 stor blokk motoren. Lager inntaket manifold er trolig laget av jern, som er tung, og inntak løpere skal være mindre enn en ettermarkedet ytelse modellen som Edelbrock utøveren. Erstatte forgasseren med en oppdatert enhet å matche manifold er en god idé, også. Opprinnelige forgasseren kan bygges, selvfølgelig, men det vil sannsynligvis ikke gi den glatte kraften av en moderne Holley eller Edelbrock. Installere en inntak manifold og forgasser kan gjøres på en enkelt dag i oppkjørselen.

Kamaksel

Lager kamakselen i din Mopar stor blokk 383 gjør utslaget for vanlig motorvei cruising, men hvis du ønsker ytelse og flere hestekrefter, en ettermarkedet kamaksel leverer. Mopar ytelse "Lilla sjakter" har blitt populært i flere tiår og gi en sunn mengde strøm. Konkurranse Cams er et annet populært merke. Installasjon av en kamaksel er mye mer i dybden enn inntaket manifold, men det kan også gjøres hjemme. Hvis motoren er fortsatt i bilen, fjerne grille og radiator tillate klaring for kamaksel fjerning og installasjon.

Eksos

Ingenting legger billig og enkelt ytelse som et sett med overskrifter og kvalitet halstørklær. Noen populære topp produsenter Mopar 383 Engine er Mopar ytelse og Hooker TTI Tube teknologier, men mange flere finnes. Hvis motoren skaper mer enn 400 hestekrefter, gå med en 3-tommers rør helt tilbake. En god flyt lyddemper som Flowmaster eller Dynomax bør også, vurderes for maksimal effekt. Installasjon av overskrifter kan gjøres hjemme med vanlige verktøy, men den mufflers og eksosrør må gjøres av en profesjonell, spesielt hvis du har ingen sveising eller metallarbeid ferdigheter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com