Hvordan forbedre en Toyota Tundra Ride

December 16

Toyota Tundra eiere oppleve vanligvis en klønete tur. Siden tundraen er en full-size lastebil, er tur kvaliteten ikke alltid glatt. Med hver ny modell forbedrer Toyota Tundra's ride. Hvis du har en eldre modell, men kanskje du har merket tur kvalitet og komfort nivå spredendedesign. Du kan forbedre Toyota Tundra tur glatthet med en rekke praktiske tips. Noen metoder krever omfattende arbeid i å erstatte fjærer og støtdempere; Det er imidlertid lett måter å få en jevn ride i dag.

Instruksjoner

• Erstatte den tundraen suspensjon med lufttransport suspensjon. Dette erstatter de konvensjonelle stålfjærer med kollisjonsputer. Luftputer bløtgjøre turen dramatisk. Med lufttransport suspensjon justeres automatisk lufttrykket med lasten, å ha lastebil. Dette bidrar til å eliminere svaie i din Tundra turen.

• Legg til sand eller sement poser i langt bak sengen av Tundra lastebil. Siden tundraen er kjent for å bære vekten av til 10500 lbs., forbedrer legge ekstra vekt bak tur kvalitet. Noen lastebileiere finne legge til 2000 lbs. av sand vesker nyttig minske en lastebil og sprett.

• Erstatte slitte eller gamle sjokk. En lastebil sjokk absorbere tur ruhet, gir deg en glatte ri. Når sjokk er ny, gjør de en bedre jobb til å absorbere. Men når de får gammel, turen mister sin normale glatthet.

• Erstatt kilder med nye deler. Gjør dette bare hvis du ikke planlegger å erstatte dem med eller ikke har råd til en lufttransport suspensjon. Lufttransport suspensjon er den foretrukne måten å fullføre turen glatthet, men endrer kildene vil også forbedre din Tundra tur kvalitet.

• Sjekk dekkene luften trykk retningslinjene å sikre at dekkene er fylt riktig. Les brukerhåndboken eller sjekk dekk for produsentens anbefalte innstillingen. Riktig fylt dekk sikrer en bedre tur. For mye lufttrykket tilsvarer en hard, humpete turen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com