Beskrivelse av overganger på Windows Movie Maker

February 21

Overganger opprette en jevn bro mellom to scener eller videoklipp når det brukes riktig. En stor fordel av digital video over filmen er evnen til å manipulere bilder. Effekter som uttoninger og skjermen kluter som var den eneste provinsen av filmselskapene dyrt utstyr og profesjonelle redaktører kan nå gjøres på PCen med Microsofts gratis Windows Movie Maker programvare. Forstå begrepene som brukes til å beskrive disse overgang teknikker er et godt utgangspunkt for nybegynner redaktøren.

Kutt

Kuttet er en standardovergang i Windows Movie Maker programvare, og er en stift for lavbudsjetts filmskapere. Også kjent som "hoppe cut," det festes enkelt en ny scene på slutten av forrige. Dette har vanligvis en rystende visuell effekt med mindre knyttet til en logisk sluttpunktet i historien linjen.

Fade

Denne populære teknikken kalles også en krysstoning. Effekten superimposes gradvis ett bilde med et annet. Filtrert er mindre synlige enn et hopp kutte og skaper en jevn overgang mellom scener. Dette er en av de vanligste film overgangene.

Tørk

Tømmingen av har en rekke former. I utgangspunktet erstattes det aktuelle bildet med bildet av følgende scenen. Denne teknikken brukes vanligvis i reklamefilmer for en rask, merkbar overgang. Windows Movie Maker varianter av tørke teknikken inkluderer tversoversløyfe, Diagonal, Fan, sirkler, sjakkbrett, lysbilde, Split, spinn, Star, feie, hjul og virvelvind. Hver av disse erstatter gjeldende scenen med den nye scenen i mønsteret beskrevet ved navn.

Forbedre grunnleggende effekter

Windows Movie Maker kombinerer visne og tørk effektene i flere overgang teknikker. Pixelate overgangen oppretter en toningseffekt med større, merkbar blokker av det aktive bildet og gradvis erstatte dem med bilder fra følgende scenen. Barene, oppløsning, knuse og virvelvind er varianter av denne effekten. Disse overganger er tydeligere enn grunnleggende uttoning teknikken men vanligvis mindre risting enn kluter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com