Hvordan å bruke naturgass til drivstoff bil

February 12

Hvordan å bruke naturgass til drivstoff bil

Naturgass er et bra alternativ redskap drivstoff hvis du vil redusere utslipp av karbondioksid; men må endringer gjøres til din bil - spesielt i drivstofftanken lagring, drivstoff munnstykke og motoren før du kan starte kjøre på naturgass. Husk at kjørelengde effektivitet ikke er forsterkes - du får lignende kilometergodtgjørelse per gallon som med en effektiv bensin bil - og som profesjonell hjelp kan være nødvendig.

Instruksjoner

• Erstatte bilens drivstofftanken lagring med termos-lignende flasker som kan håndtere høytrykks gass. Naturgass lagres i bilen ved 3000-3600 pounds per kvadrattomme; den riktige betegnelsen på drivstoff er komprimert gass (CNG). Lagercontainere må kunne tåle trykket og har spesielle vents å løslate press i tilfelle en krasj-indusert brann. Knytte spesielle rørformet containere til baksiden, toppen eller understell av bilens karosseri, som må være betydelig struktur økt vekten. CNG lagertanker kan kjøpes gjennom American CNG.

• Installere en regulator nær motoren å redusere gasstrykket når det slippes fra tanken. En regulator reduserer presset av CNG før det går inn i motoren, konvertere den til en brukbar form. Techforgas International leverer CNG regulatorer.

Spesielle motordeler kan brukes til å justere bilen å bruke komprimert naturgass.

Installere en gass drivstoff injeksjon system for å erstatte bensin bensininnsprøytning systemet. Forskjellige systemet er nødvendig å bruke en gass drivstoff og mate den inn i sylinderne, som slår stempler. Techforgas International leverer gass CNG bensininnsprøytning systemer.

• Installere spesialisert sensorer og datamaskiner som overvåke og justere drivstoff-luft-blandingen slik at når tennpluggen antenning gassen, drivstoff brenner effektivt. UGS-Ultragas leverer CNG elektroniske enheter.

• Bruke naturgass som drivstoff dyser til drivstoff bilen. Komprimert naturgass krever et lukket system. Naturgass er meget brannfarlig på angitte blandinger og må holdes i et lukket system å hindre ulykker. En luft-til-gass-blanding mellom 5 og 15 prosent naturgass er brannfarlig. Under 5 prosent er det ikke nok gass til å brenne; over 15 prosent er det ikke nok oksygen kan forårsake brann. For å unngå gass blanding med luft på usikre prosenter, gass dyser lås og sel på plass for å hindre at gass rømmer under drivstoff.

• Installere et hjem naturgass tanking stasjon der du kan pumpe din egen gass. Et hjem kan bare drivstoff ett kjøretøy samtidig og krever en dedikert krets med en 15-amp breaker. Det er knyttet til naturgass linjen og krever 48,00 BTU inndata (ligner på en standard varmtvannsberederen).

Tips og advarsler

  • Konvertere en bil å bruke komprimert naturgass krever profesjonell mekaniker ferdigheter. Oppsøke profesjonell hjelp før embarking på en DIY konvertering.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com