Hva er en Nortel RAN PBX?

July 5

Hva er en Nortel RAN PBX?

Nortel produserer konferanser konsoller som tilbyr hussentral og flerlinjet tilkoblinger for bedrifter. Nortel radio access network (RAN) private branch exchange (PBX) er ikke en merke og modell, men en type Exchange lar konsollen på et privat nettverk.

Nortel RAN PBX

Nortel produserer RAN PBX konsoller for ulike typer konferanser konsoller. Hver konsoll har et bestemt antall telefonlinjer og telefoner støtter. RAN beskriver nettverket mens PBX beskriver gren utveksling. LØP PBX konsoller koble til en datamaskin for ekstern pålogging.

LØP

RAN er trådløse kommunikatoren mellom tjenesteleverandørens nettverk og Nortel RAN PBX enheten. RAN gir også mulighet for ekstern tilgang fra en datamaskin til oppsett, konfigurere og styre Nortel konsollene samt tilknyttede telefoner og linjer.

PBX

PBX refererer til private branch exchange eies og drives av virksomheten knyttet til en bestemt Nortel-enhet. Dette gjør at flere interne telefonlinjer til å fungere sammen med Nortel konsollen. En PBX kan disse telefonlinjer nås som hussentral samtidig ha et bestemt antall for ekstern kommunikasjon, alt kombinert i en privat telefonsentral.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com