Om elektriske biler 1

March 2

Elektriske biler avvike fra sine gass og diesel-bruker kolleger ved at de bruker en elektrisk motor som drives gjennom en elektrisk batteri. Elektriske biler tilbyr flere fordeler sammenlignet med drivstoff-basert biler, som reduserte utslipp, men også overfor ulemper.

Historie

Den første elektriske bilen ble oppfunnet tidlig på 1800-tallet av en skotsk forsker heter Robert Anderson. Men ble populariteten og beryktet electric Car raskt overgått av biler basert på forbrenningsmotorer bruker gass eller diesel, ikke elektrisitet, til å kjøre.I 1990 hadde elektriske biler en utbredt gjenopplivet når store bilprodusenter som Honda, Nissan og Toyota rullet ut elektrisk bilmodeller svar TCD i California. Saken var raskt veltet og store bilprodusentene avsluttet produksjonen.Siden da har mindre produsenter jobbet på å lage elbiler kommersielt tilgjengelig. Populariteten av delvis elektriske biler kalt hybridbiler, har steget og nisje elbil bilprodusentene har vokst, har store bilprodusenter som Nissan begynt arbeidet med nye elbil prototyper igjen.

Betydning

Elektriske biler holder en betydelig plass i bilindustriens historie. Mens de fleste bilprodusentene stanset produksjonen på elbiler tidlig, har noen av teknologiene i elektriske biler blitt innlemmet i mainstream, intern-forbrenning motor-baserte biler. Eksempler motor forretter, som er elektrisk. Elektrisk bil teknologi har også hatt en innvirkning på mindre kjøretøy som golfbiler, som fortsetter å være basert på tidlig elbil-teknologi. Elektrisk bil teknologi hadde også en viktig rolle i utviklingen av hybridbiler, som sikring tradisjonelle motorer med elektrisk motor ideer. Bilprodusenter har viet betydelige summer og forskning for å skape nye elektriske biler som oppfyller gjeldende forbrukernes behov for mindre tradisjonelle drivstoff-avhengige transport.

Typer

Mens alle elektriske biler kjører på samme kjerneteknologi, forskjellige disse elektriske biler måter de genererer sin makt. De kan deles inn i to typer. Underliggende forskjellen mellom de to typene elektriske biler er om de bruker induktiv eller ledende lading. Noen elektriske biler lader batteriene sine gjennom plug-in teknologi. Dette krever tar den elektriske bilen til en elektrisk bil fueling stasjon, som General Motors' magnetisk stasjoner eller Ford Motor PosiCharge fueling stasjoner. Andre typer elektriske biler er utstyrt for å aktivere sjåførene å belaste bilens elektrisk batteri hjemme gjennom en standard stikkontakt.

Geografi

Elektriske biler kan bli funnet på forskjellige steder, men deres er begrenset til utviklet, det meste-vestlige land. I disse landene, er kjøp og bruk av elektriske biler ofte sterkt regulert av regjeringen å beskytte lokale bilprodusentene, samt for å beskytte elektrisk bil drivere som er ofte biler som ikke alltid reise på samme hastighet som vanlige biler. For eksempel begrenser Canadas regjeringen bruk av elektriske biler til motorveiene i Canadas vestligste provinsen British Columbia. På den annen side, Israels regjering støtter elektriske biler og legger til en landsomfattende opplading nettverk for å oppmuntre israelske sjåførene å vedta elektriske biler.

Betraktninger

En av de dominerende grunnene at driverne kjøpe en elektrisk bil er for miljømessige og økonomiske formål. Elektriske biler blir ofte sett på som mer miljøvennlige på grunn av deres nonreliance på gass eller diesel. Men påpeke kritikere at elbiler må fortsatt får sin makt gjennom stikkontakter hjemme eller elektrisk fueling stasjoner. Uansett, biler, avhenger av elektrisitet ofte gjennom forbrenning av fossilt brensel, som er bare så skadelig for miljøet som petroleumsprodukter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com