Hvordan å lade batteriet på en iRiver H10

September 6

IRiver H10 er en bærbar lydspiller som kobles til datamaskinen for å lade batteriet og synkronisere musikk fra Windows Media Player. Du kan også lade batteriet ved å koble den til en stikkontakt gjennom strømadapteren i enhetens kit. Lyd spilleren har en batterilevetid på opptil 12 timer, avhengig av bruk og baklys-innstillinger på enheten. For å forlenge levetiden til enheten, bør du unngå forlate iRiver H10 koblet til datamaskinen eller strømadapteren når det er fulladet, som enheten er utsatt for overoppheting og permanent skade.

Instruksjoner

• Sett inn iRiver enhet kabelen til mini-USB-porten nederst på iRiver H10, og sett den motsatte enden av kabelen til datamaskinens USB-port. Eventuelt koble enden av enheten kabelen til AC-adapteren kontakten, og sett inn strømadapteren til en stikkontakt.

• La enheten kabelen koblet til datamaskinen eller strømadapteren til indikatorlampen kostnad demper på iRiver H10's skjerm. Et nedtonet lys indikerer at tillegget er fullført og at du kan fjerne enheten fra strømkilden.

• Klikk den grønne pilen på datamaskinens system brett, og klikk "Stop iRiver H10" i menyen. Klikk navnet på iRiver enheten i vinduet "Stopp en maskinvareenhet" og klikk "OK" for å bekrefte enheten frakoblingen. Koble enheten når "Trygg fjerne isenkram" vises i systemstatusfeltet. Eventuelt koble strømadapteren fra vegguttaket når indikatorlampen kostnad demper på skjermen til enheten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com