iPhone 2G spesifikasjoner

July 29

Den originale Apple iPhone eller iPhone 2G, ble tilgjengelig til smarttelefon forbrukermarkedet i juli 2007. Det merket lanseringen av Apples mobile operativsystem, som er integrert i hver påfølgende iPhone-modell, og var den første mobile enheten til funksjonen multi-touch-teknologi. Det var bestselgende smarttelefonen i sin første måned for salg, ifølge en 2007 artikkel om Barron's.

Skjerm

IPhone 2G har en 3,5-tommers farge-skjerm med en oppløsning på 320 x 480 piksler. Skjermen har multi-touch touchscreen-teknologi, som lar deg bruke telefonen rapper, pinches og innslag av fingrene.

Lagring og minne

Du kan velge mellom 4 GB, 8 GB og 1 GB intern harddisk modeller. Den originale iPhone har også 128 MB RAM.

Batterilevetid

iPhone 2G har en ikke-flyttbar, interne 4,7-volt litium-ion-batteri som kan brukes til åtte timene av samtalen tid og 250 timer standby bruk. Apple rapporterer også at iPhone 2G kan spille opptil 24 timer med musikk eller lyd og syv timer med video.

Nettverk

2G-nettverk brukes til stemme formål på den originale iPhone, og EDGE-nett er brukt for data formål som surfer på Internett, e-post og programmet laster ned. IPhone 2G tilbyr også 802.11g og 802.11b trådløst kompatibilitet, betyr det kan koble til mest offentlige og private nettverk.

Dimensjoner og vekt

Den originale iPhone er den tykkeste modellen, kommer inn på 0,46 inches tykk, med en høyde og bredde på 4,5 og 2,4 inches henholdsvis. Den veier 4.8 oz.

Programvare

iPhone 2G introdusert Apples iPhone OS mobiloperativsystemet (nå kalt iOS) til markedet. Dette operativsystemet integrerer telefonens multi-touch-systemet og muligheten til å laste ned og kjøre programmer fra iTunes store. iPhone leveres også med en rekke programmer, for eksempel vær, iTunes, kamera, YouTube, kalender og mer.

Media

IPhone tillater avspilling av mange lyd- og videoformater gjennom iPod-programmet, inkludert MP3, AAC, MP4 og MOV. Bilder programmet lar iPhone 2G for å vise JPG, GIF og TIFF image fil-størrelse.

Andre funksjoner

iPhone 2G funksjoner Bluetooth 2.0 med headset støtte, USB 2.0-støtte for batterilading og dataoverføring og en 2.0-megapixel kameraet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com