Hvordan installere en Radiator i en 2000 Chevy Impala

May 31

Hvordan installere en Radiator i en 2000 Chevy Impala

En radiator er underlagt tresko, gjennomhulling, søm lekkasjer og slangen rips noen gitt tidspunktet i livet til din 2000 Chevy Impala. Det er flere reparasjoner som kan gjøres til å lagre en radiator eller i det minste å forlenge levetiden. Men siden funksjonen til en radiator er så viktig, er noen ganger det lurt å bare erstatte radiatoren istedet for gjør en reparasjon når trusselen om overoppheting vevstoler. Hvis du er mekanisk tilbøyelig nok å gjøre radiator reparasjoner, den samme ferdigheten satt og stick-to-itiveness vil komme til nytte i å erstatte en radiator kan ikke utføre plikt flytte kjølevæsken gjennom kjølesystemet og motor.

Instruksjoner

• Stopp motoren og tillate Chevy avkjølt. Åpne bunnpluggen og tillate kjølevæsken renne inn i bøtte.

• Skru opp og ta den øvre radiator støtte bar. Koble slangene fra radiatoren og plasser dem over bøtte renne noe kjølevæske som kan sive ut. Skru overføring olje kjøligere rør klippet, som ligger nær den nedre delen av radiatoren, og koble overføring væske kjøligere linjer. Løsne viften fra radiatoren og eventuelt fjerne viften med radiatoren. Skru radiatoren på montering poeng på begge sider av toppen av radiatoren.

• Trekk radiatoren av i Chevy. Med noen radiatorer (høy kapasitet, som er større), kan det være nødvendig å faktisk trimme gummi montering isolatorer å gjøre det lettere å fjerne og erstatte radiatoren.

• Rengjøre alle slanger på utsiden og se innsiden for alle partikler. Kontrollere tilstanden til slangene mens de er løsrevet fra radiatoren. Hvis det er noen synlig svekket, eller riper eller tårer, bør slangene erstattes med klemmer som holder dem på plass. Sjekk radiator vifte for akkumulering av skitt og rusk, som burde være renset av radiatoren er ut av bilen.

• Plassere nye radiatoren i posisjon og koble slanger og fans og erstatte bolter. Hvis den opprinnelige radiatoren hadde sin egen montering knyttet, fjerne den og legge den til nye radiator.

• Fyll radiator med en vann/kjølevæske blanding og start motoren. La motoren løpe til det begynner å varme og kjølevæsken begynner å sirkulere gjennom kjølesystemet og motor. På dette punktet, minker kjølevæskenivået på radiatoren. Fyll radiatoren og lukke den med radiator cap.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com