Hvordan hydrauliske motorer opererer?

April 30

Hvordan hydrauliske motorer opererer?

En hydraulisk motor fungerer ved å ta presset fra en væske, oftest en olje, og snu den til mekanisk dreiemoment. Hydrauliske motorer kan være svært kraftig, selv om de har høy vedlikeholdskrav på grunn av deres behov for konstant press.

Mekanikk

En hydraulisk motor fungerer ikke alene; Det må finnes i en lukket sløyfe-system. Nødvendige komponenter inkluderer en pumpe for å forsyne press, et reservoar av væske med olje er den vanligste- og rør koble alle systemer. Flere motorer kan knyttes til dette systemet, men uten tilsetning av pumper bruken vil resultere i villrede parasittiske press hele lukket loop-system. I motoren blir presset av væske en turbin som er festet direkte til akselen i mindre programmer, eller til en overføring i større programmer, kontrollere dreiemoment og hastighet.

Vanlige bruksområder

Hydrauliske motorer brukes i alt fra justerbar bil suspensjoner og anleggsmaskiner animatronics og heiser. Bruker er uendelige, men de vanligste er i industrielle applikasjoner. De er ofte funnet i gravemaskiner og dørene til industriell karakter ildfaste.

Formel

Hydraulisk (gasskraft) hestekrefter kan beregnes som følger: HP = PSI x GPM ÷ 1714. PSI er måler trykket i pounds per kvadrattomme GPM er motorolje flyt i gallons per minutt.

Av spesiell Merknad: inaktiv pumpen i hydraulikksystem du trenger 5 prosent av vurdert kraft og enda mer hvis systemet opererer på under fjellpigg effektiv.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com