Hva er Full dekning Bilforsikring i VA?

September 28

Hva er Full dekning Bilforsikring i VA?

Som drivere, vi ofte ta tid å forstå hva som skjer når vi er uaktsom og forårsake bilulykker. Vi vet at det er visse forsikring krav i delstaten Virginia og at Bilforsikring er ment å betale for skader gjort til et annet kjøretøy. Men hva skjer med bilen? Hvordan finner du ut hvor mye din forsikring vil dekke i tilfelle en ulykke?

Definisjon av Full dekning forsikring

I Virginia, samt de andre statene dekker full dekning Bilforsikring skaden gjort til bilen din hvis du er i en ulykke med skade gjort til andre kjøretøy involvert i ulykken. Hvis et kjøretøy er ødelagt, vil policyen full dekning betale penger for gjeldende markedsverdien på bilen. De fleste full dekning politikk har en egenandel som må oppfylles før forsikringen vil begynne å betale.

Stat Auto forsikring krav

Delstaten Virginia krever ikke at sjåfører bære Bilforsikring for full dekning, men det krever ansvarsforsikring, som vil dekke den andre sjåføren hvis en ulykke skulle skje. Policyen ansvar må dekke personskade eller død av en person på minst $25.000, personskade eller død av to eller flere personer på minst $50.000, og skade på eiendom på minimum $20.000. Staten anbefaler at en driver kjøper mer enn minstekravet og hvis mulig at driveren kjøpe full dekning forsikring.

Uforsikret bil avgift

Delstaten Virginia gjør at innbyggerne å kjøre uforsikrede på egen risiko hvis de betaler en $500 uforsikret bil avgift. Gebyret må betales hver gang registreringen er fornyet. Hvis en driver er funnet for å kjøre uninsured og ikke betalt uforsikrede motorkjøretøyer gebyret, vil de ha sine kjøring og kjøretøy registrering privilegier suspendert. For å gjeninnsette disse rettighetene må driveren betale $500 lovbestemte gebyr, sende en økonomisk ansvar forsikring sertifikat (SR-22) med DMV for tre påfølgende år og betale en avgift for gjenoppretting.

Verifisering av dekning

Forsikring operatører må gi Institutt for motor vehicles elektroniske oppdateringer på førerens forsikringsinformasjon og en beskrivelse av kjøretøyet. Hvis en policy blir avbrutt, hvis dekning er lagt til, eller hvis en ny dekning politikk er skrevet for et kjøretøy registrert i Virginia, rapporteres også endres.

Finne dekning

Virginia har en konkurransedyktig vurdering lov som betyr at forskjellige selskaper vil tilby ulike politikk på forskjellige rater. Det er til forbrukerens fordel å lete etter den beste kvalitet dekningen på den beste prisen. Bureau av forsikring publiserer en forbruker guide for å sammenligne auto forsikringspremier i Virginia. Hvis en driver har problemer med å finne et forsikringsselskap som vil godta dem, tilbyr delstaten Virginia Virginia Bilforsikring Plan. Det er en høy premie plan som bør være en siste utvei når forskende for forsikring og bør brukes bare til driveren finner forsikring dekning andre steder.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com