Hvordan Program en Samsung fjernkontroll en Sony DVD/VCR

September 19

Hvordan Program en Samsung fjernkontroll en Sony DVD/VCR

Samsung TV kan være et godt tillegg til ditt hjem-underholdningen system. Med Samsung TV, kan du nyte alle dine underholdningsutstyr på ett sted, inkludert en Sony DVD/VCR. Du kan ikke bare koble din Sony DVD/VCR gjennom HD-innganger med Samsung TV, men du kan programmere fjernkontrollen for å bruke Sony enheten. Med noen få trinn vil du ikke lenger trenger flere fjernkontroller til å se en DVD eller videobånd.

Instruksjoner

• Slå av strømmen til din Sony DVD/VCR manuelt. Ikke Bruk fjernkontrollen som fulgte med Sony produktet som det kan føre til forstyrrelser på senere i prosessen.

• Se opp den tresifrede koden for din DVD/VCR i Samsung brukerhåndboken. Koden for din DVD/VCR varierer avhengig av modellen og alder på Samsung TV. Bruk DVD koder for en DVD/VCR kam. Hvis du ikke har brukerhåndboken for din Samsung, finner du en liste over koder på Samsungs nettsted.

• Trykk på tilsvarende DVD/VCR-modusknappen ligger på toppen av din Samsung ekstern. Hvis det ikke separate modusknappene, trykk enkelt mode-knappen til du kommer til en modus som ikke TV eller en annen enhet du kanskje allerede har programmert til å fungere med din Samsung ekstern.

• Finn "Set"-knappen og trykk den. Hvis det er ingen "Satt" knapp, se etter en liten knapp som kan kreve en tynn objektet trykker den. Hvis du har problemer med å finne den, kan det være under batteridekselet.

• Bruk tastaturet på din Samsung ekstern, trykk de tre sifrene som tilsvarer koden for din Sony DVD/VCR. Når du er ferdig, skal modusknappen blinke. Trykk på "Power"-knappen. Hvis programmeringen var en suksess, vil enheten slå på.

• Teste fjernkontrollen kontrollere hver funksjon av dine DVD/VCR arbeider. Hvis enheten vil ikke slå på eller ikke hver knapp fungerer, kan du prøve en annen kode vises i brukerhåndboken før du finner en som fungerer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com