WAP Proxy-innstillingene for mobiltelefoner

November 22

WAP Proxy-innstillingene for mobiltelefoner

Dagens mobiltelefoner tilbyr mange vise egenskaper vanlig til stasjonære og bærbare datamaskiner, inkludert fullverdig Internett-tilgang. Men koble noen enheter fortsatt til Internett med eldre WAP-lesere. Disse nettleserne tilbudt begrensede versjoner av Internett. For Internett å arbeide på disse enhetene, må leverandørens WAP proxy-innstillingene være riktig konfigurert.

Trådløs programprotokoll

Forkortelse for "Wireless Application Protocol", WAP programmer brukes av mange eldre mobiltelefoner til Internett. Tilbydere som T-Mobile opprettet egendefinerte mini-nettlesere som ga brukere begrenset tilgang til Internett på mobile enheter. For eksempel ble T-Mobiles egendefinerte minileser kalt "T-soner." Brukere kan enkelt tilgang til kontoinformasjon, sammen med nettsteder som T-Mobile valgt for brukere.

WAP Proxy-innstillinger

For å gjøre vellykkede tilkoblinger til Internett via en mobiltelefon WAP, må mobilleverandørens WAP proxy-innstillingene være riktig konfigurert på enheten. WAP proxy-innstillinger består av en nødvendig proxy-adresse, sammen med en valgfri brukernavn og passord. Noen leverandører, som T-Mobile og AT & T, ikke krever brukernavn og passord for å få tilgang til Internett, så lenge en Internett planen er aktiv på kontoen.

Navn på tilgangspunkt

WAP proxy-innstillingene er også kjent som "Navn på tilgangspunkt." Hver leverandør har forskjellige APNer som angis i telefonens tilkoblingsinnstillinger. I tillegg kan ulike brukere på samme leverandør ha forskjellige APNer. Derfor må du skaffe APN innstillingene direkte fra mobilleverandøren, å unngå å skrive inn feil innstillingene i telefonen.

Moderne Internett-alternativer

WAP har hovedsakelig blitt erstattet med full, ubegrenset versjoner av Internett på mobile enheter. WAP-mini-lesere LED mange begrensninger. For eksempel selv om WAP støtter HTML, nettlesere var optimalisert for telefoner med små skjermer og ofte støtter ikke tastaturer. Dagens telefoner inkluderer mobilversjoner av nettlesere, som Internet Explorer, Google Chrome og Opera Mini. Disse nettleserne tilbyr ubegrenset versjoner av Internett, i motsetning til WAP-lesere.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com