Hvordan feilsøker jeg en dataforbindelse for JVC GZ-HD7?

January 21

Det JVC GZ-HD7 er en high-end, HD-videokamera. Enheten har en stor, optisk zoom og forbedret fargekvaliteten til 3CCD. JVC videokamera postene direkte på en innebygd harddisk, så det er viktig å riktig koble kameraet til en datamaskin for å laste opp videoer til systemet. Men hvis det er et problem med tilkoblingen, må du feilsøker situasjonen før du kan laste opp.

Instruksjoner

• Se over datamaskinen for tilkobling en FireWire-kabel. Dette ligner på en USB dataport, bare ene enden er litt buet med et "Y" ikon. FireWire er det beste alternativet for å koble kameraet til datamaskinen som støtter en høyere dataoverføringshastighet.

• Kontroller forbindelsen fra JVC GZ-HD7 til datamaskinen. Hvis enten koblet helt, videoen er ikke til å nå systemet riktig.

• Slå på videokameraet, og sett den til "Avspilling." Hvis kameraet er satt til "Off" eller "Posten", kan det hende at datamaskinen ikke kan importere innholdet fra videokameraet.

• Forvent lange eksport når de bruker USB-datakabel. På grunn av den store størrelsen på HD-filer, kan det ta flere timer å helt eksportere innholdet i JVC GZ-HD7 til datamaskinen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com