Hvordan erstatte en harddisk i en Compaq Presario PC

June 1

Compaq Presario linjen er en av de eldste serien av datamaskiner, opprinnelse i 1993 og gjenværende produksjon selv etter kjøp av Compaq HP. Derfor har mange Compaq Presario stasjonære nødvendig at noen av deres deler oppgraderes eller erstattes på grunn av slitasje som de har mottatt over år med vanlig bruk. Ett eller flere erstattet vanligvis Presario desktop komponentene er harddiskene, spesielt gitt hvor mye harddisk lagringskapasitet har økt siden Compaq Presario linjen ble introdusert. Erstatte en harddisk i en Compaq Presario PC ikke vanskelig, og kan vanligvis gjøres i løpet av minutter for brukere som ikke er kjent med datamaskinen oppgraderinger.

Instruksjoner

1 Fjern skruene som holder venstre sidepanel på datamaskinen på, deretter lysbildet panelet tilbake til fjerne den. Angi både panelet og skruene til side slik at du kan sette panelet tilbake på plass når harddisken er erstattet.

2 Koble ATA (brede, flate og vanligvis grå) eller SATA (tykkere, tynn og røde)-datakabel og strømledningen fra baksiden av harddisken som er i Compaq Presario. Flytte kablene slik at de vil være ute av veien, men sørg for at de vil fortsatt være lett tilgjengelig for deg slik at du kan koble dem til den nye harddisken.

3 Skru ut skruene som holder harddisken på plass og skyv det ut av montering bukten som det er i. Sette den gamle stasjonen og plasser skruene sentralt der de ikke blir borte.

4 Skyv den nye harddisken inn i samme montering bukta som gamle Compaq Presario harddisken kom fra. Linje opp stasjonen slik at du kan sikre den bruker skruene som hadde blitt fjernet fra den gamle harddisken, og koble data og strøm kabler til baksiden. Ikke bekymre deg for uhell koble dem. farge er utformet slik at de vil bare plugge inn den riktige måten.

5 Plasser sidepanelet tilbake på skrivebordet Presario og bruke skruene til å holde det på plass. Slå på strømmen til maskinen og starte formaterer harddisken eller installere et operativsystem slik at du kan gjøre bruk av den nye harddisken i din Compaq.

Tips og advarsler

  • For å redusere risikoen for elektrisk støt, koble din Compaq Presario før du begynner å erstatte harddisken. Du kan også vurdere å trykke på strømknappen for å sikre at all elektrisitet i systemet har blitt utskrevet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com