Hvordan Program en Comcast Digital Transport Adapter fjernkontroll

April 19

Hvordan Program en Comcast Digital Transport Adapter fjernkontroll

Comcast Cable inneholder mange ulike bredbånd alternativer til brukere over hele landet inkludert digital kabeltjeneste, høyhastighetsinternett og telefontjenester. Comcast Cable tjenesten vil tilby høy - definisjon fjernsyn programmering og DVR-mulighet gjennom set top bokser som vil komme med dine tjenester. Hvis du planlegger å få en digital kabel-abonnement, er Comcast Cable Transportkort en enhet som vil tillate deg å se HD-programmering på HD-klare TV samt et analogt signal med din vanlige TVer. Transportkortet leveres med en fjernkontroll som kan programmeres til å drive TV.

Instruksjoner

• Sett inn AA batterier i fjernkontrollen Comcast digital transport kortet ved å skyve av bakpanelet og matchende opp batteriene til riktig "+" og "-" symboler på innsiden av batterirommet. Når batteriene er satt inn, slå på TV ved å trykke på "Power"-knappen på forsiden av enheten eller den opprinnelige fjernkontrollen som fulgte med TV. Holde andre elektroniske enheter deaktivert under programmeringsspråket prosessen.

• Trykk og hold nede "Sett" knappen plassert på øvre høyre side av fjernkontrollen til den røde lampen på fjernkontrollen blinker to ganger. Slipp knappen "Satt" så snart dette skjer. Du har nå angitt programmeringsmodus.

• Bruk talltastaturet midt på fjernkontrollen til å Skriv inn koden "991." Trykk hver uten å holde det ned og med en kort pause mellom hvert siffer. Når ferdig, blinker den røde indikatorlampen to ganger for å angi en akseptert koden.

• Mål Comcast Transportkort ekstern på TVEN og trykk det "Ch" knappen én gang. Vent ett sekund og trykker denne knappen på nytt. Holde trykke knappen, ventet et sekund mellom hvert trykk til TVEN slås av.

• Trykk på "Velg"-knappen en gang for å lagre koden som gjorde TV deaktivere. Den røde indikatorlampen blinker to ganger igjen for å angi at koden er lagret. Trykk på "Power"-knappen for å slå TVEN på nytt. Test knappene "Ch" og "Vol" for å sikre at de fungerer med TV. Hvis ikke, gjenta prosessen etter en ny kode.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com