Bruke en kabel Set Top-boks på en annen kabel konto

December 14

En kabel set top box (STB) får godkjenning fra den kabelselskapet samt sendinger å avkode og utfoldelse en TV. Du kan bruke kabelen STB til en annen kabel konto, hvis du har kansellert eller endret kontoen du bruker. Du trenger ikke å koble kabelen STB fra TV-apparatet, eller har du å gjøre noen justeringer på den. Selskapet tilby tjenesten for kabel STB og kabel boks vil ta seg av de nødvendige endringene når du har bekreftet den nye kontoen med deres abonnement avdeling.

Instruksjoner

• Kontakt kabelselskapet som leverer tjenesten til kabel set top-boks (STB) og avslutte kontoen aktivt (hvis det ikke allerede avbrutt) enten gjennom selskapets nettsted eller via telefon. Både nettstedet og telefonnummer vil være i håndboken som fulgte med kabelen STB, men i noen tilfeller vil denne informasjonen bli funnet på et klistremerke øverst eller nederst.

• Registrer deg for en ny konto enten via telefon eller via nettsiden - prosedyren vil innebære skrive personlig informasjon, som din postadresse, et passord og et kredittkort, samt hvilken kabeltype tjenester som du har aktivert.

• Koble kabel STB strømledningen fra vekselstrømuttaket. Koble strømledningen til veggkontakten etter fem minutter har gått. Trykk kabel STB-knappen, hvis det er en, du slår den på. Slå TVEN på.

• Mål foran kabel STB fjernkontroll på frontpanelet på kabelen STB. Trykk pil "Opp" på fjernkontrollen for å gå til en ny kanal. Hvis du er kjøpedyktig gå til en ny kanal, er kabelen STB aktivert med den nye kabel-kontoen. Hvis den nye kanalen ikke vises på TV, har kabelen STB ennå ikke er godkjent for den nye kontoen.

• Fortsette å prøve å endre kanalen til kabel STB funksjonene som det gjorde før, som indikerer at det har nå godkjent å arbeide med forskjellige kabel kontoen.

Tips og advarsler

  • En maskinvare-oppdatering kan sendes sammen med autorisasjonskoden når den nye kontoen aktiveres - forårsaker innstillingene som var i praksis med den gamle kontoen må tilbakestilles.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com