Hvordan lage flammende tekst i After Effects

April 21

Adobe After Effects er en digital komposisjonen program, en del av Adobe grafisk manipulasjon Creative Suite. Programmet er mest brukt for produksjon av digitalt animerte effekter på 2D-bilder, samt video transkoding. Det er også egnet for dataanimasjon, på grunn av et omfattende nøkkelbilder og lag system programmet. Lage flaming tekst er et eksempel å generere animasjon i After Effects.

Instruksjoner

1 Opprette en ny sammensetning, så skriv inn teksten som du vil bruke effekten. Klikk på teksten, og velg "Lag"-menyen og "Pre Kombiner" muligheten til å gjøre teksten inn i et eget lag. Endrer lag-modus til "Legg til", så gi laget til "Flammer."

2 Velg kategorien "Effekter" forhåndsinnstilt, og legge til følgende effekter på "Flammer" laget: "Partikkel systemer II", "Vector Blur," "Turbulente fortrenge" og "Gløden." Hver av disse effektene har innstillinger som kan forhåndsvises og forskjøvet til din smak.

3 Slå sammen tekst og flere effekter lagene på "Lag"-menyen og velg "Render"-panelet for å gjengi rammene av animasjon, som kan eksporteres i en rekke videoformater.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com