Hva slags kort bruker Sciphone?

March 2

Hva slags kort bruker Sciphone?

Sciphone gir kunder et billig alternativ til en av de mest populære mobiltelefoner på markedet i dag, Apple iPhone. En av telefonens flaggskip funksjoner er dens evne til å støtte to SIM-kort på samme tid, tillater brukernes å ha to telefonnumre som er knyttet til én enhet. I tillegg til støtte for to SIM kort telefonen støtter micro SD opptil 64 GB for ekstra lagringsplass.

Bakgrunnsinformasjon

De fleste Bluelans telefoner er modellert etter iPhone eller andre populære android-enheter.

Sciphone distribuert av Bluelans kommunikasjon, og er en mobiltelefon som er fysisk ligner på Apple iPhone. Om modellert etter en iDevice, kjører ikke Sciphone på Apples iOS-programvare, men heller et proprietære operativsystem. Mange nyere Bluelans produkter kjører på en tidlig versjon av android-operativsystemet, som byggingen åpen kildekode gjør det installeres på en rekke mobile enheter. Som Bluelans ikke er en mobiltjenesteleverandøren, dens telefonene selges ulåst og kan brukes på alle GSM-nettverk.

SIM-kort

SIM-kortet kobler telefonen til mobilnettet.

Den første typen kortet som Sciphone støtter er et SIM-kort. Forkortelse for Subscriber ID Module, SIM-kortet fungerer som kilden til den Sciphone cellular signal. Sciphone er en Quadband enhet, som betyr at den fungerer på en GSM frekvens 850, 900, 1800 og 1900 MHz (megahertz). Dette gir telefonen brukes globalt, inkludert Europa, Asia og USA. Støtte for to SIM tillater en person å ha to separate telefonnumre i én enhet.

SD-kort

SD-kort lar brukere lagre og overføre medier fra én enhet til en annen.

Den andre typen kort støttes av Sciphone er et micro SD-kort. Micro SD kort tjene som flyttbare lagre media på enheten. Sciphones bruk av eksterne micro SD-kort faktisk gir det en fordel over motparten Apple brukere kan bare fjerne en kort og inn en annen bør de går tom for plass. Videre, hvis brukeren bytter noensinne telefoner, deres media lagres beleilig på ett sted, og krever ikke synkronisering med en datamaskin for å lagre den.

SIM vs Micro SD

SIM er viktigere enn et Micro SD-kort for Sciphone skal fungere.

Det er viktig å merke seg at de to typene kort, SIM-kortet er mest avgjørende for ytelsen til Sciphone. Mens et SD-kort vil utvide lagringsplassen for medier på telefonen, er SIM-kortet det eneste som en bruker kan ringe eller motta anrop eller tekstmeldinger. Det er viktig når du vurderer kjøp av en Sciphone sørge mobilleverandøren tilbyr service på GSM-nettverk.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com