Hvordan vite når girolje trenger Flushing

September 11

Hvordan vite når girolje trenger Flushing

Selv om det kan være tidkrevende sjekke væsker under bilen hette regelmessig, sparer forebyggende vedlikehold du tid og penger. Girolje, for eksempel bør sjekkes månedlig for å avgjøre hvis væsken må tømmes og erstattet. Ukontrollert væsker kan føre til grov skiftende og ødeleggelsen av overføringen. Avhengig av bilen du kjører, kan en ny overføring koste deg hundrevis av dollar. Vite når å tømme din girolje kan hjelpe deg å unngå dyre reparasjon.

Instruksjoner

• Parkere bilen på flat mark. Dette vil sikre en nøyaktig væske lesing.

• Aktivere bilen, og tillate at det kjøres i flere minutter. En varm bil gir en mer nøyaktig lesing når testing at væskenivået i din overføring. Om du skulle forlate bilen kjører mens testing er avhengig av merke og modell. Se brukerhåndboken til å avgjøre om bilen bør være igjen på eller deaktivert.

• Fjerne peilepinnen overføring fra abonnenten. Vanligvis peilepinnen ligger nær overføring og er rød eller gul i fargen. Du må bruke en lommelykt til å finne måling, avhengig av plasseringen og Lysmengden i arbeidsområdet. Hvis du har problemer med å finne måling, se brukerhåndboken for lokasjonen.

• Bruk en fille for å tørke overflaten av måling. Du ønsker ikke gjenværende væske på den når du tester. Sett inn måling i overføringen, og fjerne den en gang. Observere linjen av væske på måling. De fleste dipsticks har en merking som angir nivåer når motoren er kald, og når det er varmt. Siden du varmet kjøretøyet før testing, lese varm oppføringen. Hvis nivået er lavt, er det tid å minst legge til væske, hvis ikke tømme systemet. Også observere utseende og lukt av væsken. Hvis det er mørkt og har en stygg lukt, er det tid å endre.

Tips og advarsler

  • Alltid ta beskyttende tiltak for å holde øynene gratis å fly rusk. Bruk vernebriller når du arbeider under panseret på alle kjøretøy.
  • Prosedyren for å spyle væsker kan variere avhengig av merke og modell av bilen. Se brukerhåndboken eller en mekaniker før du fortsetter med en flush.
  • En annen indikator at det er tid til å tømme din overføring er hvis væsker har oksidert. Dette kan testes ved å bruke noen dråper væsken et papirhåndkle. Observere væsken. Hvis det absorberer i å håndkle er det fint. Hvis det ikke absorberer, det er oksidert, og det er tid til å tømme den.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com