Hvorfor trenger jeg en overføring Flush?

March 12

Hvorfor trenger jeg en overføring Flush?

Det er ulike meninger om om en overføring flush er nødvendig for en bil eller ikke. En flush kan være en effektiv måte å rense overføring av eventuelle buildup, hvis det gjøres effektivt. Den beste måten å sikre at er å snakke med en pålitelig mekaniker eller reparatør.

hva er det?

Overføring flush er prosessen av væske blir tvunget gjennom press mot normale flyten av væske. (Normal flyt er venstre mot høyre, en overføring flush skyver det høyre mot venstre.) Denne prosessen er fullført ved å koble en maskin som vil tvinge løsemidlene bakover. Denne tømmes dritten som akkumuleres gjennom hele prosessen.

Hvorfor gjøre det?

Flushing ut overføring av en bil kan bidra til å forlenge levetiden på motoren. Flush bidrar til å rense overføring. Det klarner overføring av alle mulige oppbygging som kan skje. Når buildup oppstår, må motoren jobbe hardere for å presse gjennom det. Rengjøring ut fører det ikke til å jobbe så hardt, og dermed det vil vare lenger.

Farene

Det er farer forbundet med å gjøre en overføring flush. Motorer har små passasjer gjennom som olje eller overføring væske er forventet å strømme. Hvis flush er gjort aggressivt, kan store deler av slam tvunget ut og presset mot ventilene av bilen, som kan forårsake ventilene pause eller slam å bli lodged i dem.

Overføring væske endring

En annen prosess tilgjengelig er å tømme den gamle girolje. Dette gjøres ved å fjerne en bunnpluggen, drenering gamle væsken og erstatte den med ny fluid. Imidlertid sikrer ikke denne metoden at buildup er fjernet fra systemet. En flush sikrer en grundig rensing av systemet og at gamle væsken er fullstendig fjernet fra systemet.

Meninger

Overføring flush kan koste $75 til $200 avhengig av type og år for bilen. For å avgjøre om en overføring flush er riktig for deg, snakke med forhandleren som du kjøpte bilen fra eller en mekaniker som er pålitelig. Det er ulike meninger om overføring flush prosedyrer og om de er nødvendig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com