Hvordan en lås sylinder arbeid på en Suzuki gass Cap?

March 24

Hvordan en lås sylinder arbeid på en Suzuki gass Cap?

Hvordan en lås sylinder arbeid på en Suzuki gass Cap?

Lås sylinderen på en Suzuki gass cap inneholder en rekke tumblers som flytter opp og ned ved forhåndsbestemt avstander tilsvarer spor kuttes i nøkkelen. Tumblers er knyttet til en fjærbelastet låsen som har Trykk på hver vannglass slik at de skyve tilbake til låst posisjon når nøkkelen er fjernet.

Låse opp gassen Cap på en Suzuki

Når nøkkelen er satt inn og aktivert i en låsing gass cap på en Suzuki, engasjerer det settet med fire tumblers inne i lås sylinderen. Hver vannglass heiser i riktig posisjon for å frigjøre en fjærbelastet bolt som tillater trådene på lås cap slås mot klokken for fjerning. Når nøkkelen er Hentet fra låsen, tilbake bolt til låst posisjon. Det er derfor mest låsing gass hetter må ha nøkkelen settes inn for å erstatte og låse dekselet på tanken.

Trekke låsing bolten og erstatte gassen Cap

Med tasten engasjert trekker låse bolt på gassen cap inne i lås sylinderen. Dette frigjør snu knotten ved at en innfelt stål ring på låsing gass cap rotere uavhengig av stål ring rundt åpningen av drivstofftanken. Metall kanten av gassen cap passer inn i en åpning på drivstoff åpning. Når justert slik ligner på et sett med hekkende boller (mindre bollen passer innenfor den neste større størrelsen), kan gass cap slås med å lukke. Dette engasjerer den fjærbelastede låse bolten, som festes like under stål ringen på drivstoff åpningen, gjør det nesten umulig å fjerne låsing hetten uten nøkkel.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com