Hvordan kull konverteres til andre former for energi?

November 22

Behandling

Det første trinnet i å snu kull til energi behandling. Spesialiserte siloer i kull møller kalt "pulverizers" knuse rå kull til en mindre konsistens på linje med havsalt. Derfra knust kull langs transportbånd frekvensen av nesten 4000 tonn per time og forvarmet underveis for å lindre overflødig fuktighet.

Brenning

Pulverisert kull er rettet til en enorm ovn, vanligvis oppover 100 fot høy og er raskt brent. Som kull brenner, er rør langs perimeteren til ovnen, som er fylt med renset vann, oppvarmet for ekstreme temperaturer. Vannet, som det fortsetter å varme, sirkulerer gjennom rør kjele og til slutt blir til steam med temperaturer rundt 700 grader f og et trykk på 3200 pounds per kvadrattomme (psi). Dampen deretter atskilt og kjøre gjennom anheng rør, som superheat det til mer enn 1000 grader F. Til slutt, avslutter overopphetet gass ovn og hodet mot en turbin.

Turbin

Turbinene som genererer strøm er vanligvis lange, noen er mer enn 1000 fot, og er faktisk en lang, bred tube med flere rekkefølgene av turbiner, med hver etterfølgende turbin har lengre bladene. På slutten av turbin er en generator, som inneholder miles etter miles av kobbertråd for å gjennomføre elektrisitet. Steam opprettet fra brenning av kull i ovn siv gjennom turbinen, kjøling sakte beveger seg langs og spinner knivene, som igjen aktiverer generator som produserer strøm. Når dampen når slutten av turbinen, flyttes inn i kondensatoren, som i hovedsak slår dampen tilbake i vannet resirkuleres og gjentar prosessen igjen.

Distribusjon

Med generator spinning på et gjennomsnitt på ca 3300 omdreininger per minutt (rpm) og produsere opp til 21000 forsterkere. Elektrisitet overføres deretter til en ytre distribusjon verftet, der transformatorer endre spenningen i henhold til overføring standardene og sende den til målet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com