Hvordan fjerne en fabrikk bilstereo

August 18

Hvordan fjerne en fabrikk bilstereo

Bil lyd virksomheten er blomstrende. Nye modeller av bilen stereoanlegg blir utgitt nesten hver måned, og det er ingen overraskelse, er at mange mennesker tilbringer en god del av dagen i bilen kjører for å arbeide eller løpe ærend. Enten du velger å oppgradere stereoanlegget eller har en bil med en brukket stereo, er fjerne en fabrikk bilstereo relativt enkel.

Instruksjoner

• Finn skruene som holder dash platen på plass. Deretter Bruk riktig skrutrekkeren til fjerne dem ved å vri dem mot klokken før de kommer ut av hullene. Fjerne dash plate og sett det til side.

• Fjerne stereo bolter. Avhengig av kjøretøymodellen, vil det være enten to eller fire boltene som holder stereo på plass. Finn bolter og bruke riktig størrelse socket og ratchet fjerne dem ved å vri dem mot klokken. Skyv stereo ut av hullet langt nok til å se ledningene bak.

• Legger hånden bak stereo og forstå antenne-ledningen. Dette vil være en svart wire som er ca 1/4 tommers diameter. Plasseringen vil variere med hvert kjøretøy. Deretter Bruk derimot å holde stereo og dra fast antenne kabelen kobles.

• Koble fra strømmen. Finn støpselet til stereoanlegget. Pluggen generelt har røde og gule ledningene som går til den. Forstå ene pluggen med én hånd og den andre siden av pluggen med den andre hånden. Deretter klemmer og trekk samtidig.

• Koble høyttalerkablene. Det er vanligvis to høyttaler ledningen plugger, foran og bak; de vil se ut. Disse vil være de to gjenværende pluggene og må kobles for å fjerne stereo. Gjør forstå hver side av en plugg, så presse og trekk samtidig å koble dem fra. Gjenta denne prosessen med både plugger. Når alle pluggene er frakoblet, forstå stereo med hendene og trekk den ut av hullet.

Tips og advarsler

  • Det er åtte høyttalerkablene som er kombinert i to ploger; fargene på ledningene vil variere med bilprodusenter. I tillegg vil fargen på antennen ledningen også variere etter modell av bilen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com