Sosiale nettverk programmer for en Android

February 4

Forskjellige måtene der du kan engasjere dine sosiale nettverk på en Android-enhet er nesten for mange til å telle. Kobler til din online sosiale nettverk til å oppdatere bloggen din til å møte singler rundt i byen, er Android tettpakket med måter å samhandle med din sosiale sirkel mens du er på farten.

Sosiale nettverk

Funksjonene for Android Market gratis programmer for alle de store sosiale nettverkene som Facebook, Google +, MySpace, LinkedIn og Orkut. Hvert av disse programmene er utformet for å gi en rik mobile leseopplevelsen med støtte for ajourfører din rang, laste opp bilder, kommenterer på oppdateringer og vise nyheter strømmen. Disse apps også integrere med varslingssystem på Android slik at du kan bli varslet når du mottar en kommentar, melding eller venn forespørsel.

Blogging

Twitter tilbyr en offisielle app på Android markedet som gjør det en smertefri prosess til å sende oppdateringer til de populære mikro-blogging plattform. For mer oomph finnes det mange andre Twitter klienter som TweetDeck og skyen som lar deg administrere flere Twitter-kontoer, forkorte linker og laste opp bilder sammen med tweets. Utover mikro-blogging scenen har Android Market programmer for å administrere blogger vedlikeholdes gjennom WordPress, Blogger, TypePad og Tumblr.

Posisjonsdeling

Det offisielle firkantet programmet bruker Android GPS funksjonaliteten å gjøre det enkelt for deg å sjekke inn på steder rundt i byen, og dele tips om bedrifter du besøker. Lik firkantet, Google Latitude er en enkel måte å kringkaste din sted å venner slik at kan du enkelt koordinere arrangementer.

Kommunikasjon

Du kan chatte med venner fra Android enheten med en rekke andre direktemeldingsklienter. Apps som Trillian, Meebo og eBuddy kan håndtere flere kontoer gjennom ulike forskjellige protokoller. På den annen side, er det dedikerte chat klienter for Google Samtalen, Yahoo! Messenger, AIM og MSN hvis du ikke bruker forskjellige protokoller.

Dating

Dating apps er blant de mest populære i Android Market programmer finnes for alle de store dating nettverkene, inkludert Skout, eHarmony, masse fisk, kampen og OkCupid. Disse programmene gjør det enkelt for deg å administrere din dating profil på farten og koble med single øyeblikket de viser interesse.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com