Hvordan bruker jeg bilens Tachometer funksjonen?

December 4

Hvordan bruker jeg bilens Tachometer funksjonen?

Når du er kjent med det, er det mye du kan fortelle om hvordan bilen kjører bare ved lyden og følelsen av motoren. Hvis bilen har en turteller, trenger du ikke å bruke gjetting for å diagnostisere beliggenheten motor. Turtellere er enheter som måler hvor hardt en motor jobber. Måle antall omdreininger per minutt, er det som speedometer for motoren. Drivere på biler med manuell girkasse bør rutinemessig konsultere sine turteller å sikre de ikke er understreke motoren og kjører på den mest effektive turtall.

Instruksjoner

• Lær motorens tomgangen. De fleste motorer inaktiv rundt 1000 RPM, om bruk av bremser, aircondition og Elektriske vindusheiser kan trekke denne hastigheten.

• Holde RPMer på turtelleren nærmer bilen rød linje når akselererende. Skifte til et høyere gir til 75 prosent av rød linje kapasitet bør tillate nok strøm til å akselerere frekvensen akseptabel for i-town trafikk.

• Hold din turteller mellom 40 til 60 prosent av rød linje når du kjører. Holde turtall reduserer slitasje på motoren og utvider gass kjørelengde. Du må du rutinemessig å skifte opp og ned for å holde RPMer i dette området.

• Unngå motorbremsing, plutselig downshifts--når seg, som push turtelleren forbi den røde linjen. Dette kan skade motoren.

Tips og advarsler

  • Se bilen bruksanvisningen. Bilprodusenter gir informasjon om topp RPM priser for hver modell av bilen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com