Forskjellen mellom en Canon HG20 & Canon HG21

June 15

Forskjellen mellom en Canon HG20 & Canon HG21

Canon er et japansk selskap som produserer en rekke produkter som skrivere og kamera. HG20 og HG21 er begge del av Canon Legria serien av high definition-videokameraer. Disse enhetene er ganske like, HG21 er oppgraderingen til HG20 og det er noen bemerkelsesverdige forskjeller mellom dem.

Utgivelsesinformasjon

Canon lansert både produkter i høsten 2008 som svar til Sony Handycam HDR-SR11 og HDR-SR12. Kameraene skrøt skarpeste bildekvalitet av kameraer lansert rundt samme tid på grunn av høy bitrate der de registrerer.

Likheter

Det er mange likheter mellom de to enhetene. Begge har dobbel minnekapasitet, har samme innspilling, kan bruke enten automatisk eller manuell fokus, posten i samme video format (AVCHD,) har en justerbar 2,7-tommers LCD-skjerm og samme optisk og digital zoom funksjoner. Også, begge har digitale effekter, en selvutløser, samme opptaksmodus, lignende innganger og SD-kortspor for ekstra minne.

Fysiske forskjeller

HG21 er litt tyngre enn sin bror, veiing inne for 17.3 ounces sammenlignet med HG20 som veier 16.4 ounces. I motsetning til HG20 har HG21 en søker å bruke som en alternativ måte å skyte film. HG21 er tilgjengelig i svart, mens HG20 er en sølv enhet.

Intern komponent forskjeller

I tillegg til eksternt minnestøtte har begge utgaver innebygd minne. HG21 har 120GB harddisk kjøre mellomrom, slik at over 45 timer med HD-opptak--dette er dobbelt tilgjengelig plass på HG20.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com