Hvordan å reparere en Aiwa mottaker

October 19

Hvordan å reparere en Aiwa mottaker

Aiwa produserer mottakere i stereo og surround lyd alternativer. De er utformet for å forbedre lytteopplevelsen for forbrukerne samtidig enkel å bruke. De er masseprodusert, som kan forårsake noen komponenter å være problematisk. De fleste problemer kan være reparert uten en servicetekniker, uavhengig av modellen.

Instruksjoner

• Koble fra høyttalerledningen fra terminalene og de er rent koblet. Miste ledninger vil forstyrre ytelsen høyttaler og lyd. Koble mottakeren, og koble høyttalerledningen til terminalen. Bruk banan klipp til å gi et bedre kontaktpunkt på høyttaler terminal.

• Bytte høyttaler forbindelser fra den ene til den andre å sikre terminalen ikke er skadet hvis bare fungerer som en høyttaler. Juster balansen på mottakeren ved å vri på bryteren på komponenten. Erstatte høyttalerkablene hvis de er skadet eller frynset for å unngå lydsignalet avbrudd.

• Tilbakestille mottakeren hvis systemet har feil innstillinger eller er feil. Trykk på "Power"-knappen og la mottakeren koblet. Trykk "Power" mens samtidig trykke "Enter"-knappen. Når mottakeren er slått på, må du kontrollere at alle innstillingene har blitt gått tilbake til produsenten for å sikre tilbakestillingen er vellykket.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com