Hvordan finne en stjålet mobiltelefon av GPS

April 16

Hvordan finne en stjålet mobiltelefon av GPS

I dag bruker folk sine mobiltelefoner for mer enn bare å ringe. De brukes som kameraer, videospillere og som et middel til å sende og lagre filer. De har faktisk blitt våre mobile kontorer. Så hvis telefonen går tapt eller stjålet vil åpenbart du få det tilbake så raskt som mulig. Hvis du hadde framsyn å installere GPS-sporing på er telefonen på forhånd da det en god sjanse for at du kan.

Instruksjoner

• Ring din mobiltelefon selskapet å sjekk hvis mobiltelefonen er E911 aktivert. Dette var et system satt opp på de fleste smarttelefoner i 2007 for krisesvarpersonell kunne spore 911 samtaler. Men telefonselskaper kan utløse GPS-sporing chip som telefonen går tapt. Du vil selvfølgelig måtte bevise at du er eieren av telefonen. Kontakt mobiltjenesteleverandøren for å aktivere chip. Det vil vanligvis lar deg se hvor telefonen er innen 20 meter.

• Installere en GPS-sporing programvare. Det finnes flere gratis de tilgjengelig som lar deg spore mobiltelefonen som den er stjålet. Noen som du kan vurdere å bruke er Mologogo, Instamapper eller Google Maps for mobil.

• Prøv Mologogo. Fordelen med dette programmet er at det er utrolig enkel å bruke og enkle å installere. Det kan være opp og klar til å gå på mindre enn 20 minutter. En gang installert du trenger bare logge på nettstedet med datamaskinen eller Internett-aktiverte PDA eller smart telefon å se hvor din mobiltelefon er på. I tillegg kan du definere din plassering på din venn eller familiemedlem telefoner også. Så hvis telefonen er mistet eller stjålet, kan du bare ringe dem og spørre hvor det er.

• Prøv Instamapper. Dette programmet ligner Mologogo, men det vil gi deg noen flere detaljer som hastighet, lengdegrad, latitude og overskrift. Kartene er også litt mer detaljert og behagelig å se på, men ellers er det praktisk talt identisk med Mologogo.

• Få Google Maps for mobil. Dette er den mest omfattende i valgene. I tillegg tilbyr GPS-sporing, har det omfattende GPS navigasjon evner tilbyr omdreining-av-omdreining hørlig retning på mobilen akkurat som bilens GPS-systemet ville. Det har også venns funksjonen ligner Mologogo, som vil tillate deg å finne telefonen stjålet ved å ha din venn sjekke sin telefon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com