V180 Låse opp prosedyrer

November 26

Motorola V180 flip mobiltelefon utgitt i 2004, og er et globalt System for Mobile Communication telefon - bedre kjent som mobiltelefonen, som er bare kompatible med leverandører av trådløse tjenester som opererer et GSM-nettverk. V180 ble produsert for flere GSM-operatører, men hvis du vil bruke telefonen på GSM-nettverk enn det ble produsert for, du må låse opp enheten.

Låse opp koden

T-Mobile og AT & T er de eneste nasjonale trådløse tjenesteleverandører som opererer GSM-nettverk, aAt utgivelsestidspunktet, selv om noen regionale operatører, som SunCom, også gi tjeneste på denne typen nettverk. Låse opp Motorola V180 løfter sin nettverk begrensning og gjør den kompatibel med alle GSM-leverandør. Du må kjøpe en låse opplåsingskoden fra transportøren telefonen var designet for før du kan bruke den på en annen bærer nettverk. Når koden er angitt, telefonen er ulåst og du er nesten klar til å bruke den på sin nye transportørens nettverk.

SIM-kortet

Alle GSM-telefoner, inkludert Motorola V180, må inneholde et Subscriber Identity Module-kort før det får en GSM transportørens nettverk. SIM-kortet inneholder data som er relevante for deg og telefonen, inkluderer enhetens telefonnummer og kontonummeret ditt, som brukes til å identifisere telefonen til transportør. Når denne identifikasjonen er gjort, gir transportøren telefontilgang til nettverket. Før det V180 nye operatøren kan identifisere telefonen, må du oppgi transportøren med SIM kortnummer når telefonen er låst.

CDMA-nettverk

Motorola V180 er ikke kompatibel med leverandører av trådløse tjenester som opererer koden Division Multiple Access nettverk, for eksempel Verizon Wireless og Sprint. CDMA nettverk bruker en helt annen teknologi enn GSM-nettverk, gjør telefoner designet for disse nettverkene ikke kompatible med hverandre. Dette betyr at selv om du låse opp V180, det ikke kan brukes på en operatør nettverk som bruker CDMA-teknologi. Sprint og Verizon Wireless opererer flere regionale operatører, som Boost Mobile, også CDMA-nettverk.

Betraktninger

Når du har ulåst Motorola V180 og aktivert det for bruk på leverandørens nye nettverk, vil du kunne bruke alle telefonens funksjoner, som inkluderer multimediemeldinger, mobil e-post og taleoppringing. På grunn av sin 2004 Utgivelsesdato må telefonen nytt SIM-kort er kompatibel med sin nye transportørens nettverk, spesielt hvis den er utstyrt med det originale SIM-kortet. Over tid, SIM-kort kan bli utdatert eller skadet, og må byttes for å være kompatibel med nettverk en GSM.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com