Hvordan installere Phillips surroundlyd

August 15

En Phillips Surround Sound system er det som kalles en "hjem teater i en boks". Systemet kommer med høyttalerne nødvendig for surroundlyd som en mottaker-enhet som har en integrert DVD-spiller. Høyttalerne er normalt tre fronthøyttalere og to bakre høyttalere, samt en subwoofer. Noen Phillips Surround Sound Systems kan ha flere høyttalere. Installere surroundlyd krever riktig høyttaler plassering og tilkobling til mottakeren.

Instruksjoner

Plassere mottakeren og høyttalerne

• Plass mottakeren nær TV. Plasseringen av mottakeren spiller ingen rolle så lenge fjernkontroll signalet og ledningene fra høyttalerne for å nå mottakeren.

• Plass senterhøyttaleren under midten av TV.

• Plass fronthøyttalerne til høyre og venstre for TV. Velg høyttalerne på en 45 graders vinkel mot midten av rommet. Hver høyttaler er merket som "Front Left" eller "Foran rett."

• Plass de bakre høyttalerne på om øret nivå bak hvor du vil sitte for å se TV. Disse høyttalerne skal også slås på en 45 graders vinkel mot midten av rommet. Hver høyttaler er merket som "bak høyre eller"Bakre venstre."

• Plass subwooferen minst én meter fra TV, fortrinnsvis i hjørnet av rommet.

Koble høyttalerne og TV

• Koble kabelen fra hver høyttaler til den aktuelle porten på baksiden av mottakeren. Det finnes seks fargekodede porter på baksiden av mottakeren. Hver høyttaler har en fargekodet kontakt. Matche kontakt fargen fargen som port.

• Koble en videokabel fra baksiden av mottakeren til en tilgjengelig inngang på baksiden av TVEN. Kabelen kan være en RCA, S-Video, komponent eller HDMI, sortert etter kvalitet. Fest kabelen til den aktuelle kontakten på mottakeren. Koble den andre enden til en tilsvarende inngang på TVEN. TVEN har ikke alle av disse koblingene; Bruk den beste tilgjengelige kontakten.

• Koble en lydkabel fra baksiden av mottakeren enten TV eller annen enhet. Hvis du kobler til TV, koble de røde og hvite RCA-kablene fra TV "Lyd ut" til mottakere "Audio i." Hvis du bruker en annen en annen enhet, for eksempel en kabel som har en tilgjengelig "Digital koaksial ut" for en lyd-port, kan du koble en koaksial audiokabel fra baksiden av enheten til baksiden av mottakeren.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com