Hvor å feilfri røykfylt bilvinduer

December 3

Hvor å feilfri røykfylt bilvinduer

Rengjøring røykfylt bilvinduer er ikke bare et estetisk krav; Det er også en sikkerhetsproblem. Når folk røyker i bilen, oppretter røyken en tynn film på innsiden av windows som gjør det vanskeligere å se ut av bilen. I tillegg til dvelende, ubehagelig lukt, kan flekker og mørke områder av Vinduer være en sikkerhetsrisiko. Hold deg og dine passasjerer trygt ved forbyr røyking i bilen og nøye rengjøring røykfylt bilvinduer for å sikre best mulig synligheten.

Instruksjoner

• Spray rengjøringsmiddel i vinduet og la renere sitte i ca 30 sekunder. Mens du venter, spray den på rengjøring fille også. Tørk vinduet med microfiber rengjøring filler faste press og sirkulære bevegelser. Dette bør hjelpe deg å kutte gjennom det første laget av røyk.

• Bland opp en røyk-bekjempelse løsning. I den tomme sprayflaske, kombinere en del isopropylalkohol og fire deler rengjøringsmiddel. Dette betyr at hvis du bruker halv kopp alkohol, må bruke 2 kopper glass renere. Forsiktig virvle blandingen å blande, men ikke riste.

• Tørke ned vinduene med alkohol-løsning. Bruk fast trykk og sirkulære bevegelser for å fjerne røyk skitt. Rull ned vinduene å rengjøre øvre kant.

• Buff windows til en skinne. Når du skrubbe hvert vindu, kan du bruke en tørr, ren mikrofiberklut buff bort eventuelle gjenværende utstryk og rengjøring løsning rester.

Tips og advarsler

  • Hvis det er alvorlig røyk buildup, bruk kommersielle bilvask såpe eller glass polsk for å skjære gjennom den tykke røykteppe, så bruke glass rengjøringsmidler for å få windows til en lyse finish.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com