Hvordan installere et batteri Cut-Off bytte

March 26

Hvordan installere et batteri Cut-Off bytte

Biler, båter og RVs bruke ofte batteri cut-off brytere til å hindre en langsom strømforbruket på batteriene når biler ikke er i bruk. Cut-off brytere bryte fysisk koblingen mellom et batteri og enheter som kjører på den. Dette holder enheter som kan stå på eller apparatet på ut bilens batteri, slik at det ikke kan starte. Cut-off svitsjer kan også brukes som en antityverienhet, fordi en bil ikke starter med mindre bryteren cut-off er på.

Instruksjoner

• Finn bilens batteri og negative ledningen, som vanligvis er svart. Koble den negative ledningen fra batteriet.

• Velg et flatt underlag å bruke som en montering plassering for bryteren cut-off. Plasseringen må være nær nok til batteriet at negative ledningen kan nå plassering og deretter komme tilbake til batteriet. Plasser bryteren mot overflaten og merke montering skjulte steder med en blyant.

• Pilot borehull i overflaten. Hullene skal være litt mindre enn skruene som du skal bruke til å montere bryteren. Skru bryteren på plass.

• Skjær positive ledningen slik at det er nok til å kjøre fra batteriet, til bryteren og deretter til Ledningens originale. Stripe på 1/4 tomme isolasjon fra de nye endene av ledningene.

• Utsatte kabelendene inn bryterens terminaler. Brytere bruke forskjellige typer terminaler, men de fleste har en skrue du må skru for å sikre ledningen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com