Hvordan jeg Wire en 2002 Land Rover for en Trailer?

July 16

Hvordan jeg Wire en 2002 Land Rover for en Trailer?

I 2002-modellåret, Land Rover produserer tre modeller: Discovery II, Freelander og Range Rover P38. Disse modellene er Range Rover det foretrukne alternativet for tunge sleping. Alle Range Rover modeller er utformet for sleping og funksjonen på tunge chassis, akslinger og kjøre tog tilsvarende eller bedre enn de typiske på 3/4-tonns lastebiler. Motoren leveres som standard med alvorlig-plikt olje og overføring kjølere - komponenter er bare tilgjengelig som en del av en valgfri heavy-duty slep pakke på de fleste andre marques. Amerikanske Land Rover forhandlere selger ikke seletøy for tilkobling av en slepekrok, gjør ledningsnett for en trailer et komplisert prosjekt.

Instruksjoner

• Installere ledningene på en Land Rover Discovery II ved innkjøp og passer en ettermarkedet sele utviklet for kjøretøyet. Finn pluggen igjen av Land Rover forhandler installasjon av den opprinnelige utstyrsfabrikanten (OEM) selen ved å fjerne dekselet avkuttet på plass til høyre i lasterommet og leter etter en løs plugg, vanligvis en hvit papirlapp teipet til veven mating til baksiden av bakre lys klyngen.

Installere ledningene på en Land Rover Freelander ved å kjøpe og passer en generisk ettermarkedet sele ment for hardt ledninger til alle 12-volts Kjøretøyvedlikehold. Finn ledningene du må skjøte bak passasjer side bak lyset klyngen ved en skrutrekker til å fjerne en svart plast liksvøpet til høyre i lasterom over verktøyet lagringsområde.

Installere ledningene på en Land Rover Range Rover P38 ved å kjøpe og passer en ettermarkedet sele utviklet for kjøretøyet. Finn pluggen igjen av Land Rover for forhandler installasjon av sin OEM sele ved å fjerne gulvet panelet som dekker det gnist trette og panel som dekker oppbevaringsrom under høyre bakre vinduet, så vertikal panelet rett bak bakre lampe klyngen. Alle disse panelene bare klippet ut av deres steder. Pluggen festes via en kort sele til ledninger som tjener baklys klyngen.

• Installere en omformer utformet slik at den U.K. stilen uavhengig kablet fabrikken veven å operere amerikansk stil felles-kablet trailer lysene. Bruk wire strippere for å fjerne 1/2 tommers isolasjon fra hver ledning selskap, tvinn trådene sammen parring fargekodene som anvist, bruke en lodding kit å gjøre sammenføyningene og deretter bruke en forseglende kit for å isolere sammenføyningene.

• Observere ledninger instruksjonene levert med konverteringsprogrammet, som vanligvis holder at det venstresving signalet opererer via en rød tråd og festes til gule ledningen på converter, retten tur signal opererer via rød/svart pinstripe wire og festes til den grønne ledningen på omformeren, utvidelse opererer via en grønn ledning og festes til den brune tråden på omformeren , bremser opererer via en grønn/svart pinstripe wire og knytte til røde ledningen på omformeren og bakken ledningen er en blå ledningen som festes til den hvite ledningen på omformeren.

• Følg produsentens instruksjoner for å installere et relé utformet for å gi strøm til ytterligere lys monteres til tilhengeren. Stafetten bruker bilens fabrikkinstallert vevstol som en signaliserte gjeldende men opererer trailer lysene fra separate strømkilder, som forhindrer at ekstra lys på tilhengeren blåser sikringer designet kun for å kjøre bilen lysene.

• Rute selen til nærheten av slepet pakken. Land Rover har vanligvis et hull for egress av slepet knirkefritt sele i det bakre kvartal panelet av sine biler, som tetter via en gummi-bung. For å distribuere ledninger utenfor, trykk spunsen fra sine hull, bruk saks å kutte en "V"-formet rift i bung, slip selen i spalten og deretter erstatte spunsen.

Tips og advarsler

  • OEM seletøy tilgjengelig fra britiske forhandlere er kablet europeiske uavhengig blinklys; tilhengere i USA vanligvis kommer utstyrt med felles blinklys.
  • Ifølge Land Rover, kan montering av en ettermarkedet seletøy eller skjøting av sin vev forårsake alle lys på bilen til å eksplodere. Men usannsynlig dette scenariet vil det sikkert ugyldiggjøre eventuelle garantier på bilen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com