Hvordan lages RFID-brikker?

July 9

Hvordan lages RFID-brikker?

Radio frequency identification (RFID) teknologi har vært i bruk siden tidlig på 1940-tallet. Det ble først brukt av militære i jagerfly for å identifisere hvis flyet var en venn eller fiende. RFID er fortsatt brukes av flyselskaper.

Energi

RFID-brikker består av to hovedelementer, microchip som er montert på integrert krets og antennen som er knyttet til integrert krets. Microchip er programmert med en unik identifikasjonskode og deretter er montert med integrert krets på en wafer som holder forsamlingen på plass. Antennen er loddet på integrert krets. Montering og lodding antennen til integrert krets utføres av robotsveising maskiner på grunn av mikrostørrelse produksjon involvert.

Innlagt

Kjeks som holder microchip, integrert krets og antenne er montert på et innlegg, som holder alle koden komponenter sammen. I innlegget kan være innebygd i den endelige formen av koden.

RFID Tag endelige Form

En RFID plate og glass transponder brukes for identifikasjon.

Den endelige monteringen av koden gjøres ved innebygging i innlegget i sin endelige form. Dette kan være en etikett, som en strekkode Palletikett; en saus av Arylonitrile butadien styren og epoxy for plast eller glass. En epoxy sak gir den beste beskyttelsen for RFID-brikker, samt muligheten til å legge til koder med et sterkt lim til slike produkter som tre, plast og metall. Glass transponder brukes oftest i dyr identifikasjon.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com