Hvor å restarte meg T-Transportabel telefon trykk

October 19

T-Mobile trykk tilbyder brukernes en forenklet smartphone erfaring. To hendig verktøy for feilsøking kan du enkelt tilbakestille enheten som du møter programvareproblemer som krasje eller fryse. En myk tilbakestilling innebærer slå enheten av og på. Dette kan løse udden men mindre problemer. En hard tilbakestilling helt utrenskninger enheten av alle data, og kan være nødvendig å rette mer omfattende problemer.

Instruksjoner

• Hold nede strøm til enheten slås av. Vent litt, og deretter slå på enheten ved å holde tasten nede igjen. Det utføres en myk tilbakestilling.

• Forberede en komplett enhetstømming ved sikkerhetskopiering av alle data på minnekortet. Merk at kranen vil allerede har lagret dine nedlastede mediefiler det som standard.

• Starte tørke ved å tappe på "Meny" knapp fra Hjem-skjermen og velge "Innstillinger". Trykk "Sikkerhet" etterfulgt av "telefonen og SIM card" så velge "Tilbakestill innstillinger." Trykk "Ja" for å bekrefte enheten tilbakestilles.

• Tillat enheten å automatisk slå av igjen, og bekrefte at problemene har blitt løst. Kontakt T-Mobile for å diskutere mulighetene for reparasjon eller utskifting av trykk hvis fremdeles nå.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com