Hvordan du rapporterer plasseringen av en bil til Repo-Man

December 14

Hvordan du rapporterer plasseringen av en bil til Repo-Man

Repossession agenter- eller repo menn - samle biler som sikkerhet for lån som er i eller forfalt. Hvis du ikke vil repossession agent kommer på eiendommen uten din kunnskap, kan du ordne med selskapet bilen plukket opp. Ofte hvis du hjelpe en agent utvinning av kjøretøyet, gir agenten positive kommentarer til utlåner. Disse kommentarene kan hjelpe i fremtiden forhandlinger med utlåner eller på forhold knyttet til din kreditt score. Finne riktig repossession agent å hente kjøretøyet vanligvis tar bare et raskt søk.

Instruksjoner

• Merk din Bilnummeret. De fleste repossession agenter vil matche din Bilnummeret til nummeret på kjøretøyet de søker å samle.

• Kontakt banken eller finansieringsselskapet som ga lånet for kjøretøyet. Når du fortelle utlåner at du er klar til å snu bilen til en repossession agent, vil selskapet ha agent kontakte deg. Kontaktinformasjon for utlåner ofte finnes på den månedlige setningen som er sendt til deg.

• Søke i telefonboken. Hvis du ikke kan kontakte långiver, se i telefonkatalogen finne repossession agenter i ditt område. Fortelle agent navn og kjøretøy informasjonen til å avgjøre om han har vært ansatt for å hente kjøretøyet. Repossession agenter kan ofte bli funnet under kategoriene for sleping og utvinning tjenester, repossession agenter eller automatisk gjenoppretting.

• Tilgang til en online database. Hvis et lokalt søk viser seg mislykket, ofte profesjonelle organisasjoner som American Recovery Association har elektroniske databaser lisensiert som repossession selskaper i ditt område.

• Be om dokumentasjonen. Før snu kjøretøyet ditt til et repossession selskap, insistere på dokumentasjon som viser selskapet har blitt ansatt av utlåner å samle bilen. Behold en kopi av dokumentasjonen for filene.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke vil repossession agent kommer på eiendommen, ordne å få bilen plukket opp på en alternativ plassering.
  • Husk å fjerne eventuelle personlige elementer fra bilen før du slår den til en agent.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com