Hvor å lagre musikk-e-postvedlegg på en iPhone

February 11

Hvor å lagre musikk-e-postvedlegg på en iPhone

Selv om iOS 7.1 ikke inneholder en måte å lagre sendt musikkfiler til iPhone, kan du dele disse vedleggene med visse programmer designet for å ta notater eller nettskyen, inkludert Dropbox, Evernote og boksen. Disse programmene ikke bare spare filene så kan du åpne dem på telefonen når du har en Internett-tilkobling, de synkronisere filene med datamaskiner, tabletter og andre enheter som er koblet til kontoen. Hvis ikke vil bruke din mobile data hver gang du spiller en musikkfil, disse programmene kan lagre musikkfiler på iPhone for frakoblet tilgang.

Instruksjoner

Ved hjelp av Dropbox

• Last ned Dropbox fra App Store. Bruk dette programmet til sync og tilgang på mobile enheter og datamaskiner, inkludert e-postvedlegg som musikkfiler.

• Åpne programmet Dropbox. Hvis du ikke har registrert deg for en gratis Dropbox-konto, trykk på "Opprett en konto" for å sette opp og logge inn. Ellers trykk "Sign In", og Logg på med din eksisterende legitimasjon.

• Åpne e-post med vedlegg i iPhone post app. Trykk musikk filens symbol i brødteksten i meldingen. Tapp ikonet "Del", som ser ut som en firkant med en pilen går gjennom den, og velg "Åpne i Dropbox."

• Trykk "Lagre" lagre musikkfilen til rotmappen til din Dropbox-konto og synkronisere filen til andre enheter koblet til din Dropbox-konto. Hvis du vil lagre filen for frakoblet tilgang på iPhone, dra over musikken filnavnet i app fillisten og trykker stjernen for å merke den som favorittbutikk.

Bruke Evernote

• Last Evernote fra App Store. Med denne OneNote-app, kan du lagre e-postvedlegg til et notat som du får fra forskjellige enheter.

• Åpne Evernote app. Skriv inn din e-postadresse. Hvis du har en eksisterende konto med tjenesten, blir du bedt om passordet. Ellers, opprette en konto og logge på. En grunnleggende konto med tjenesten er gratis.

• Bruk av iPhone e-app for å åpen email. Tapp musikk filen vedleggsikonet etterfulgt av "Share"-ikonet og velg "Åpne i Evernote." Dette automatisk oppretter et nytt notat i app og legger musikkfilen notatet.

• Skriv inn en ny tittel for notatet. Bruk artist og sang tittel for å lage notatet lett å finne i fremtiden. Trykk "Lagre" lagrer notatet med sin musikk filvedlegg og synkronisere merknaden som andre enheter med Evernote. Notatet med filen er tilgjengelig frakoblet på iPhone som standard.

Ved hjelp av

• Last ned boksen app fra App Store. Bruk denne Sky lagring app for å dele filer på enhver enhet med tilgang til tjenesten.

• Åpne boksen app. Trykk "Logg inn" og angi legitimasjon hvis du allerede er logget med tjenesten. Ellers trykk "Sign Up" og angi nødvendig informasjon for å gjøre en gratis personlig konto. Når du gjør en ny konto, e-post og klikker en bekreftelseslenke før du logger på boksen på enheten.

• Bruke Mail-programmet på iPhone for å åpne e-posten med musikk vedlegg. Tapp ikonet for vedlegget i meldingen. Tapp på "Share"-ikonet og velg "Åpne i boksen."

• Trykk på "Last opp" for å lagre filen i kontoen for. Når filen er lastet opp, dra over oppføringen i listen og trykk på lynsymbolet for å lagre den på iPhone for frakoblet tilgang.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com