Hvordan å gjøre en søke tittel for din bil

December 14

Tittelen søker å finne bilens historie og kan være et viktig redskap når du kjøper en bruktbil. Hvis bilen er i store ulykker og anses som et totalt tap av et forsikringsselskap, vil så det ha en restverdi tittel, som betydelig reduserer verdien av kjøretøyet. Det er mange tittelen historie rapport nettsteder som lar deg kjøpe tittelen rapporter billig og vise resultatene noen ganger innen minutter.

Instruksjoner

Hvordan søke tittelen på kjøretøyet

• Finn kjøretøy identifikasjonsnummeret, mer ofte referert til som VIN. VIN er en 17-sifret ID-kode som inneholder all den viktige informasjonen av kjøretøyet. Bruk en VIN finder eller brukerhåndboken for å hjelpe hvis du er usikker på hvor VIN ligger på bilen.

• Utføre et søk for "kjøretøy tittel søkemotor." Dette vil bringe opp en resultatside med ulike bil historie rapport selskaper som CARFAX, AutoCheck og Auto tittel Info.

• Velg foretrukket tittelen rapport nettstedet. Du kan bestemme hvilken nettside passer dine behov ved å forske hva hver loggrapport inkluderer og prisen. I dette tilfellet vil du være på utkikk etter rapporter som inkluderer tittel historie. Justisdepartementet anbefaler to nettsteder som tar mindre enn $5-tjenesten i 2009: autotitleinfo.com og add123.com.

• Angi VIN inn på nettstedet du har valgt og registrere deg for kontoen. I de fleste tilfeller vil du kunne lage en engangsavgift kjøp for en loggrapport for tittelen. Bruke kreditt- eller debet kort for tjenesten.

• Vis tittel historie rapport og tittelinformasjon etter at du har betalt for rapporten. I noen tilfeller vil du måtte vente noen timer eller dager riktig informasjon for å filtrere i. Alle tittelen rapporter vil ha datoen og typen tittel. Noen nettsteder, for eksempel CARFAX, oppdatere deg i sanntid som ny informasjon blir tilgjengelig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com